82 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Biersoorten

Er zijn tientallen, misschien wel honderden biersoorten. Waarom? Een biertje kan op vele manieren worden onderscheiden. Met name op het gebied van speciaalbieren. Om het overzichtelijk te houden op onze webshop hebben wij de populairste biersoorten speciaal voor u gesorteerd. Dit zijn: pils, speciaalbier, radler, witbier en alcoholvrij bier.

Biersoorten en speciaalbier soorten

Soorten pils

Pils associëren wij met het ‘gewone bier’. Vaak hetgeen wat u in een horeca gelegenheid krijgt wanneer u een ‘biertje’ of ‘pilsje’ bestelt. Bij Horecagoedkoop vindt u altijd goedkoop bier, dus ook voor pils. Of u nu pils wilt kopen van een A-merk, zoals Amstel of Jupiler, of juist een huismerk van A-kwaliteit zoals Konrad, wij bieden het tegen de meest scherpe prijs.

Speciaalbier soorten

Naast regulier pils vindt u vele soorten speciaalbier in ons assortiment. Van heerlijke frisse lentebokken tot smaakvolle ambeurkleurige herfstbieren. In kratten, maar een aantal speciaalbieren bieden wij ook aan in bierfusten.

Radler biersoorten

Van Radler bent u waarschijnlijk al bekend met allerbekendste Radler: de Amstel Radler. Echter, wist u dat Wieckse Witte, Grolsch en Warsteiner ook Radlers op de markt brengen? Deze Radler bieren zijn net weer even wat anders en passen misschien wel veel beter bij uw drankaanbod.

Witbier soorten

Wieckse Witte en Hoegaarden zijn twee bekende biermerken. Voornamelijk vanwege hun witbier. Ook wij bieden witbier aan van deze twee merken. Daarnaast vindt u hier ook een variant op de witbieren: Weissbier. Hoewel mensen dit vaak met elkaar associëren zit hier wel degelijk een verschil tussen. Voor uw gemak hebben wij deze bieren onder witbier gesorteerd.

Alcoholvrij biersoorten

Tot slot hebben wij de steeds populairder wordende alcoholvrije biersoorten gecategoriseerd. Alcoholvrij bier, ook wel 0.0% bier genoemd, is uiteraard bier zonder alcohol. Diverse A-merken hebben hier producten van. Wij bieden ze aan in alle mogelijke verpakkingen: fusten, kratten en blikken.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.