2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Sonnema

Sonnema is een Friese kruidenbitter. Het is bedacht door Fedde Sonnema in 1960, een man uit het Friese Dokkum. Het recept van Sonnema Berenburg is nog steeds geheim, het is het originele recept van Fedde Sonnema en dit zal ook niet veranderen. Berenburg wordt gemaakt van kruiden. Het is een heerlijke evenwichtige kruidige sterke drank. Sonnema wordt gemaakt in Bolsward. Bij de buren van Friesland, oftewel Groningen, zijn ze ook gek op Berenburg. De berenburg van Hooghoudt is bijvoorbeeld typisch Gronings. 

Sonnema Berenburg is lekker om puur te drinken, maar kan ook gemixt worden met Frisdrank zoals met cola of sinas. Om het helemaal makkelijk te maken zijn er ook blikjes te verkrijgen waarbij de Sonnema Berenburg al is gemixt met sinas of cola. 

Sonnema bestellen bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop bieden we Sonnema aan, maar ook vele andere merken sterke drank, wijnen en bieren. Dat allemaal voor de scherpste prijzen! Wilt u graag Sonnema Berenburg of iets anders bestellen? Dat kan! Heeft u vragen over een product of wilt u geïnformeerd worden? Stuur dan even een mailtje naar het mailadres info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat. We helpen u graag, goede service is voor ons erg belangrijk!