Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sonnema Berenburg fles 1Ltr
  1 L
  As low as € 9,99
  • Naar product
  • 1x
   € 10,99
  • 6x
   € 10,49
  • 12x
   € 9,99

Sonnema

Sonnema is een Friese kruidenbitter. Het is bedacht door Fedde Sonnema in 1960, een man uit het Friese Dokkum. Het recept van Sonnema Berenburg is nog steeds geheim, het is het originele recept van Fedde Sonnema en dit zal ook niet veranderen. Berenburg wordt gemaakt van kruiden. Het is een heerlijke evenwichtige kruidige sterke drank. Sonnema wordt gemaakt in Bolsward. Bij de buren van Friesland, oftewel Groningen, zijn ze ook gek op Berenburg. De berenburg van Hooghoudt is bijvoorbeeld typisch Gronings. 

Sonnema Berenburg is lekker om puur te drinken, maar kan ook gemixt worden met Frisdrank zoals met cola of sinas. Om het helemaal makkelijk te maken zijn er ook blikjes te verkrijgen waarbij de Sonnema Berenburg al is gemixt met sinas of cola. 

Sonnema bestellen bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop bieden we Sonnema aan, maar ook vele andere merken sterke drank, wijnen en bieren. Dat allemaal voor de scherpste prijzen! Wilt u graag Sonnema Berenburg of iets anders bestellen? Dat kan! Heeft u vragen over een product of wilt u geïnformeerd worden? Stuur dan even een mailtje naar het mailadres info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat. We helpen u graag, goede service is voor ons erg belangrijk!

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.