Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Naar product
  • 1x
   € 18,95
 1. Kiwi Chardonnay 11,5% Fles 75 cl
  75cl
  As low as € 4,95
  • Naar product
  • 1x
   € 5,45
  • 6x
   € 4,95
  • Naar product
  • 1x
   € 5,95
  • 6x
   € 5,45
 2. Heritage Chardonnay Fles 75 cl
  75cl
  As low as € 4,95
  • Naar product
  • 1x
   € 5,50
  • 6x
   € 4,95
 3. Organic Sauvignon Blanc fles 75cl
  75cl
  As low as € 4,75
  • Naar product
  • 1x
   € 4,95
  • 6x
   € 4,75

Droge witte wijn

Droge witte wijn is de meest gedronken witte wijn. De bekendste soorten zijn de Chardonnay en de Sauvignon Blanc. De namen van deze droge witte wijnen zijn afgeleid van de druivensoort waarvan het wijntje gemaakt is. Hiernaast bestaan er nog vele andere droge wijnen van uiteenlopende wijnhuizen, zoals de Tarani. In ons assortiment hebben wij voor u een gevarieerd aanbod met de beste prijs-kwaliteitverhouding samengesteld. Goedkope droge witte wijn kopen? Bestel eenvoudig bij Horecagoedkoop.

Droge witte wijn kopen

Soorten droge witte wijn

Er bestaan vele droge witte wijn soorten ter wereld. Van de bekende droge wijnen uit Frankrijk tot de wijndruiven gerijpt in de Chileense zon. Bij Horecagoedkoop vindt u een gevarieerd aanbod zodat u verzekerd van het gewenste soort. De meeste droge wijnen in ons assortiment zijn geproduceerd uit de wijndruiven Chardonnay en Sauvignon Blanc. Van oorsprong afkomstig uit Frankrijk, maar in de loop der jaren ook aanwezig op wijngaarden in landen zoals Spanje, Italië en Chili. Het klimaat vormt een ontzettend belangrijk aandeel in de smaak van het uiteindelijke wijntje en daardoor kunnen bijvoorbeeld de smaken van een Sauvignon Blanc uit Spanje sterk verschillen met eenzelfde wijnsoort uit Chili.

Chardonnay of Sauvignon blanc?

Wanneer u een droge witte wijn bestelt op het terras of van plan bent om een doosje voor thuis in de wijnkelder aan te schaffen, wilt u uiteraard het lekkerste wijntje kiezen. Gaat u dan voor een soepele en zachte Chardonnay of houdt u toch meer van een intense en karakteristiek droge Sauvignon Blanc?

Een droge Chardonnay gaat goed samen met romige en volle smaken, zoals kip en vis in een volle saus. De Sauvignon Blanc past qua eten beter bij lichtere gerechten zoals salade of schaal- en schelpdieren. Daarbij is laatstgenoemde wijndruif een echte dorstlesser, terwijl de Chardonnay veel toegankelijker qua smaak is. Over het algemeen kunt u uitgaan van de volgende stelregel: Heeft u zin in een wat vollere, zachtere en rijpere wijn? Kies dan een Chardonnay. Heeft u zin in een intense, kruidige en iets drogere wijn? Ga dan voor een Sauvignon Blanc.

Goede droge wijnen bestelt u bij Horecagoedkoop

Bestel droge witte wijn bij Horecagoedkoop

Een heerlijke, maar goedkope droge witte wijn? Bestel voordelig online bij Horecagoedkoop.nl!. U kunt al vanaf zes flessen per soort bestellen. Voor veel van de soorten geldt 4+2 gratis. Wij weten dat wijn voor de horeca niet duur hoeft te zijn en kunnen dan ook flessen voor minder dan €3,- per stuk leveren. Bij bestellingen vanaf €500,- betaalt u bovendien geen verzendkosten. Vragen of wilt u advies ontvangen? Maak dan gebruik van onze handige chat of stuur ons een mail.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.