73 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Wijnsoorten

In het assortiment van Horecagoedkoop hebben wij diverse wijnsoorten opgenomen. Van witte tot rode wijn en van biologische tot rosé wijn. Allemaal helder gecategoriseerd, zoals u dat van ons gewend bent. Dus of u nu op zoek bent naar droge witte wijn voor uw horeca onderneming of champagne voor een evenement, wij hebben het in huis. Voordelig geprijsd en razendsnel bezorgd zodat u uw voorraad weer snel heeft aangevuld. Bestel uw gewenste wijnsoorten vandaag nog of lees verder voor meer informatie omtrent onze wijnsoorten.   

Wijnsoorten bij Horecagoedkoop

Rode wijnsoorten

Met wijnsoorten hebben wij het in eerste instantie over soorten zoals rode en witte wijn. Maar als we het hebben over rode wijnsoorten dan duiken we specifiek in op de druivenrassen die voor rode wijnen worden gebruikt. De meest bekende rode wijnsoorten zijn:

Hiernaast hebben wij ook rode wijnen van druiven zoals de Shiraz, Malbec en Pinot Noir. Wilt u weten wat de meest gedronken wijnen zijn van dit moment? Lees dan onze blog: De 5 meest gedronken wijnen.  

Witte wijnsoorten

Wij beschikken ook over vele witte wijnsoorten. Deze zouden we weer verder kunnen verdelen in soorten zoete en droge wijnen. Een populaire zoete witte wijn duif is de Müller-Thurgau. Voor droge witte wijnen hebben we voornamelijk soorten zoals de Chardonnay en Sauvignon Blanc. Maar naast deze soorten beschikken we over nog veel meer witte wijnen. Onder andere:

  • Chenin Blanc
  • Grenache Blanc
  • Riesling
  • Viura

Alle soorten wijnen bestelt u bij Horecagoedkoop

Wilt u een of meerdere wijnsoorten goedkoop inslaan? Bestel dan bij Horecagoedkoop. Wij bieden vele soorten wijnen tegen een Horecagoedkoop-prijsje. Dat betekent een laagste prijsgarantie voor zowel A-merken als huismerken. Kunt u de door uw gewenste wijnsoort niet vinden? Neem dan gerust even contact met ons op.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.