33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Postmix frisdrank

Wat is er nu handiger dan een snelle frisdrank tap in een fastfood restaurant, wok restaurant, snackbar etc. Postmix frisdrank is een soort geconcentreerd siroop van frisdrank. Bij het tappen wordt het gemixt met koolzuurhoudend water - meestal door leidingwater te mengen met koolzuur uit een tank - en krijg je een vers gemengd glas frisdrank. Er zijn verschillende soorten van frisdrank taps, bijvoorbeeld een tap voor achter de balie voor het bedrijf zelf, dit is een stuk goedkoper dan losse flesjes of blikjes. Daarnaast zie je steeds vaker ook frisdrank taps in restaurants waarbij de klanten zelf hun frisdrank kunnen tappen. De klant kan dan zelf de hoevelheid bepalen en vaak ook opnieuw vulen. Op die manier kun je zonder grote of kleine flessen of blikjes toch je klant voorzien van een of meerdere glazen ijskoud drinken. Het is een veelgebruikt systeem in (grote) horecagelegenheden zoals discotheken en bars.

Aanbod postmix

Ons aanbod postmix bestaat uit verpakkingen van 10 liter van de grote merken zoals Coca-Cola, Pepsi en Lipton. Alle postmix zijn voor een zeer scherpe prijs ingekocht en daarom profiteert u mee van de lage prijzen. Bent u van plan een postmix box te bestellen? Let er dan wel goed op welke aansluiting erop zit. Er zijn verschillende aansluitingen uit verschillende landen die niet allemaal op dezelfde kranen passen. Daarom is het ook verstandig om een adaptor erbij te bestellen. Vaak staat dit wel aangegeven bij de productbeschrijving wanneer een aansluiting uit een ander land komt. Dit zodat u niet achteraf alsnog een extra aansluiting moet kopen. Wanneer u geen dergelijk systeem in huis heeft, bieden we natuurlijk ook gewoon blikjes frisdrank of PET flesjes aan.

Postmix bestellen

Bij Horecagoedkoop kunt u gemakkelijk postmix boxen bestellen. Als horecaondernemer is het belangrijk om meerdere smaken frisdrank te bestellen. Vaak zie je in restaurants in ieder geval 5 verschillende soorten zoals de bekende cola, cola light, cola zero, Fanta en Fanta cassis. Zo hebben uw gasten een ruime keuze aan een lekker verfrissend drankje. In verhouding zit er in een box 10 L siroop waar u 50 L water bij mengt, en neerkomt op 60 L frisdrank per box. Bestelt u meerdere boxen dan kunt u in ieder geval weer een tijdje vooruit. Bestelt u voor meer dan €1000? Dan zijn de verzendkosten helemaal gratis en krijgt u de bestelling de volgende werkdag gewoon thuisgeleverd.