2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Eristoff vodka

Eristoff is een drievoudig gedestilleerde premium wodka gemaakt van 100% pure granen. Het is gebaseerd op een geheim recept dat in Georgia is ontwikkeld en historisch gezien als ‘land van de wolf’ wordt genoemd. De vodka is in 1806 uitgevonden en geproduceerd door prins Eristov uit Georgië. Eristoff staat bekend om zijn pure karakter.

De huilende wolf

Het logo van Eristoff is een huilende wolf bij de maan. De Perzen noemden Georgië voorheen ‘Virshan’. De letterlijke betekenis hiervan is ‘het land van de wolf’. De wolf is een belangrijk onderdeel van de Georgische cultuur. Het logo van Eristoff vodka wordt dan ook met trots gedragen.

Zuivere vodka - 100% granen

Eristoff Red is een zuivere vodka op basis van Eristoff Vodka en zongerijpte sleedoombessen. Hij kan puur gedronken worden of in een mix met bijvoorbeeld tonic, mousserende wijn of Jus d´Orange.

Overname door de Bacardi group

Door de Russische revolutie in 1920 kwam er een machtsovername van de Bolsjewieken. Hierdoor moest prins Eristov noodgedwongen in ballingschap naar Europa. De productie van Eristoff vodka moest hierdoor uitwijken naar Milaan. Dit werd in 1956 stopgezet toen de ballingschap werd opgeheven. Toch nam het bedrijf aan andere wending en werd in 1960 overgenomen door de Bacardi Group.

Eristoff wodka bestellen bij Horecagoedkoop

Snel en voordelig Eristoff vodka in huis halen? Bestel dan bij Horecagoedkoop! Hier krijgt u de laagste prijsgarantie op A-merk dranken en snelle levering: vandaag besteld is de eerstvolgende werkdag geleverd. Bestellingen vanaf €1000 euro of hoger worden gratis geleverd. Heeft u vragen over Eristoff vodka of andere dranken? Stuur een e-mail naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat.