26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Wijnhuizen

In wijnlanden vindt u vaak diverse wijnhuizen. In ons assortiment hebben wij meerdere populaire wijnhuizen alvast voor u geselecteerd. Wijnhuizen van onder andere Chileense, Italiaanse en Spaanse makelij. Als u namelijk een favoriete wijnhuis gevonden heeft hoeft u enkel de wijnen te zien van dat betreffende huis. De beste wijnhuizen vindt u op Horecagoedkoop.nl

Canei

Canei is voornamelijk bekend door hun bruisende wijnen. Het wijnhuis is afkomstig uit Italië en is vernoemd naar het stadje waar het voor het eerst werd geproduceerd: Canelli. Canei produceert wijnen die veel in trek zijn bij jongere mensen vanwege het lagere alcoholpercentage.

Castillo Las Veras

Een van onze Spaanse wijnhuizen is Castillo Las Veras. Deze wijnen komen uit het Noorden Van Spanje en worden gemaakt van diverse druiven. Voor de witte wijnen wordt gebruik gemaakt van de Verdejo en Airen druiven en de rosé en rode wijnen bestaan uit Tempranillo druiven.  

Kiwi Cuvée

Hoewel veel mensen denken dat dit wijnhuis afkomstig is van Nieuw-Zeeland, is het toch echt van Franse makelij. Kiwi Cuvée is een populaire en goedkope Franse wijn. Wij hebben voor elke wijnsoort (rood, wit en rosé) een fles in ons assortiment.

Southern Sun Group

De Southern Sun Wine Group bestaat uit meerdere wijnhuizen die actief zijn in de Valle Central (centrale vallei). Dit is een van de grootste wijngebieden in Chili. Hier wordt tevens een van de beste Chileense wijnen geproduceerd: de Heritage. Hiervan beschikken wij zowel over een Cabernet Sauvignon rosé, Chardonnay en Merlot.

Tarani

Tot slot presenteren wij u graag de kwalitatieve wijnen van Tarani. Het komt uit een van de bekendste wijngebieden ter wereld: Toulouse, Frankrijk. De Sauvignon Blanc behoort tot één van de best verkochte wijnen ter wereld, maar ook de andere wijnen zijn zeer populair.