Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

La Chouffe Krat 24x33cl

€ 29,95
Of koop 6 en bespaar 3%
Op voorraad
SKU
11023

La Chouffe Krat 24x33cl

La Chouffe is een Belgisch ongefilterd blond bier. Het is een aangenaam en fruitig bier met koriander gekruid en een lichte hopsmaak. Zoet, bitter en fruit strijden om de titel als het gaat om de smaak. Het heeft de fruitigheid van meloen en citrus en daarnaast is de koriander blijvend aanwezig. Drink blond bier met zalmgerechten op een zonnige avond en laat u verassen door de heerlijke smaken. Het La Chouffe bier heeft vaak onderscheidingen ontvangen, dit maakt het tot één van de popualirste Belgische speciaal bier soorten.

LA Chouffe bestellen

Wilt u La Chouffe Belgisch bier bestellen? dat kan eenvoudig bij online drankengroothanden Horecagoedkoop.nl. Een krat La Chouffe met 24x33cl is al te bestellen voor €27,55 excl. BTW.  Dit lekker blond bier is perfect voor een zomeravond, maar uiteraard ook in andere periodes als u even heerlijk wint genieten van een uniek Belgisch speciaalbiertje.

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 33cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.