Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Amstel bier fust 20 liter All in one

€ 59,95
Of koop 6 en bespaar 3%
Op voorraad
SKU
10002

Amstel bier fust 20 liter Davidtap systeem Heineken Brouwerijen

Dit heerlijke Amstel bier wat zowel in de winter als zomer gedronken wordt heeft een perfecte kwaliteit doordat er net zoals alle andere grote bierbrouwerijen altijd naar de beste kwaliteit ingredienten gezocht wordt.
Heb je als horeca ondernemer Amstel bier op de tap en wil je een snelle service, gratis levering en de beste prijs? Bestel Amstel bierfust 20 liter dan online bij Horecagoedkoop.nl.
Amstel bier verkoopt Horecagoedkoop.nl ook als fles. Ook ideaal bier voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook onze overige bierfusten.

Historie Amstel bier

Amstel is een biermerk van Heineken. In eerste instantie werd het bier vroeger voornamelijk in Amsterdam gedronken. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1871 aan de Mauritskade te Amsterdam door Beiersch-Bierbrouwerij De Amstel. In 1872 brouwde de Amstel Brouwerij jaarlijks 1.000.000 liter pils. Voor de koeling en opslag van het pils werd ijs uit de Amsterdamse grachten gehaald en in speciale dubbelwandige kelders opgeslagen. Later werd het bier over heel Nederland verkocht en in 1883 werd er voor het eerst Amstel bier naar het Verenigd Koninkrijk en naar Nederlands-Indië geëxporteerd. In Griekenland werd tijdens het Kolonelsregime op grote schaal Amstel (en Heineken) gesmokkeld, als daad van verzet tegen de nationalistische propaganda (ook op biergebied) van het regime. In 1915 was de productie van Amstel vertwintigvoudigd en in 1926 nam Amstel een derde van de totale Nederlandse bierexport voor zijn rekening. In 1941 nam Amstel, samen met Heineken, het kapitaal van de Amsterdamse brouwerij Van Vollenhovens Bierbrouwerij De Gekroonde Valk aan de Hoogte Kadijk over. Deze brouwerij werd in 1961 gesloten. Vandaag de dag worden alle bieren van Amstel gebrouwen in de brouwerijen van Heineken in Zoeterwoude, 's-Hertogenbosch en Wijlre.

Kenmerken Amstel bier fust 20 liter

  • Statiegeld € 30,00;
  • Fustkoppeling Sankey of Korf zoals o.a ook bij fust of vaten van Heineken.
Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 20 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.