Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Müller-Thurgau wijn

Müller-Thurgau is een druif, een witte druif om precies te zijn. Deze druif is cultivar ontwikkeld in 1882 door de wetenschapper Herman Müller. Herman Müller komt uit Zwitserland, uit het deel Thurgau. Nadat er een aantal jaar geleden een onderzoek is gedaan is vastgesteld dat de Müller-Thurgau druif een kruising is. De druif is wereldwijd aangeplant op een zeer groot gebied. Het is een hele succesvolle druif. De Müller-Thurgau kan goed groeien op veel verschillende bodemsoorten en is bestend tegen veel weersomstandigheden. Van deze druif wordt witte wijn geproduceerd, de wijn de druif is licht zuur, een beetje fruitig en kan redelijk jong gedronken worden.

Müller-Thurgau wijn bestellen bij Horecagoedkoop

In ons assortiment hebben we niet alleen Müller-Thurgau wijn, maar ook vele andere wijnen, verder hebben we ook nog bieren en frisdranken. Bent u op zoek naar een plek waar u voordelig uw wijn en andere horeca producten kunt bestellen? Dan bent u bij Horecagoedkoop aan het juiste adres. Heeft u vragen over wijn, bier of een ander product? Of wilt u geïnformeerd worden? Dat kan, mail dan naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat. Goede service is voor ons erg belangrijk en we helpen u daarom graag.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.