Hertog Jan krat 24x30 cl

Hertog Jan krat 24x30cl
Vanaf € 9,88
Of koop 3 en bespaar 4%
Of koop 70 en bespaar 8%
Op voorraad
SKU
11017

Hertog Jan krat 24x30cl

Hertog Jan krat 24x30cl is een stevig goudblond bier met een mooie dichte schuimkraag, vol van smaak en met een aangenaam bittere afdronk. Bij voorkeur te drinken op een temperatuur van drie graden. Horecagoedkoop.nl levert u deze premium kwaliteit pilsener voor een zeer scherpe prijs!

Hertog Jan wordt gebrouwen in Arcen, in ons eigen Limburg, en is ontstaan uit een samenwerking van vier bevriende brouwers. In het begin van de vorige eeuw besloten zij gezamenlijk een ondergistend bier (pilsener) te gaan brouwen. Zo'n zeven decennia later werden hier een aantal speciaalbieren aan toegevoegd. Inmiddels omvat het merk Hertog Jan maar liefst negen verschillende bieren, van lichte tot zwaardere bieren.

De brouwers van Hertog Jan hanteren een stelregel: simpelweg het beste bier willen brouwen. Veel bierliefhebbers erkennen de kwaliteit van een Hertog Jan.

Zorgvuldig gebrouwen

Hertog Jan Pilsener wordt gebrouwen van zacht water uit de Eiffel en uit de Ardennen (de zuiverheid van het bier), zorgvuldig geselecteerde hop (de bitterheid van het bier) en gerstemout (de ziel van het bier). Daaraan worden voor de body van het bier toegevoegd verschillende granen (tarwe, rogge, haver of rijst) of mais.

Hertog Jan deelt graag haar kennis over bier. Om hun website vind u alles over 'zythologie' – de studie van bier. Wist u bv. dat de Egyptenaren in het verleden bier gebruikten voor zo'n 100 medicinale doeleinden? En dat wij het aan onze Romeinse overheersers te danken hebben, dat wij hier in Noord-Europa nu ook volop van bier kunnen genieten? Pas na de start van onze jaartelling zijn wij zelf begonnen te brouwen...

Meer informatie
Is sterke drank? Nee

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.