11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Bacardi

Bacardi is een van de toonaangevende merken op het gebied van sterke drank. Niet alleen vanwege de grote variëteit in het assortiment, maar ook doordat het bedrijf al meer dan 150 jaar (sinds de oprichting) in handen is van dezelfde familie. Bacardi beschikt over een groot aanbod in rum met verschillende soorten en smaken. De meest bekende is toch wel de Bacardi Carta Blanca, nergens goedkoper dan bij Horecagoedkoop! Voorziet u uw klanten of gasten van Bacardi rum? Koop uw flessen dan voordelig in bij Horecagoedkoop. Wij bieden u de meest populaire Bacardi soorten zodat u uw voorraad snel weer gevuld hebt.

Over Bacardi rum

Dankzij de rijke geschiedenis is er over Bacardi ontzettend veel te vertellen. Het begon allemaal op 4 februari 1862 toen Facundo Bacardí de sterke drank voor het eerst op de markt bracht. Dit was in zijn geboorteland, Cuba. Jarenlang werd er vervolgens gewerkt aan het verfijnen van het recept, hetgeen de basis vormde voor de huidige Carta Blanca. De zaken gingen goed en Bacardi werd al snel een van de grote bedrijven in Cuba. Dit kreeg een drastische wending toen Fidel Castro in het land aan de macht kwam. Castro nationaliseerde alle bezittingen van bedrijven in Cuba wat leidde tot het vluchten van meerdere topmannen van Bacardi. Sinds deze nationalisatie is het merk verhuisd naar Bermuda, waar nog steeds het hoofdkantoor gevestigd staat.

Bacardi rum aanbieding kopen

Een van de grootste sterkedrankconcern ter wereld

Tot de dag van vandaag werkt Bacardi aan het uitbreiden van haar assortiment in Bacardi rum. Hoewel het merk voornamelijk om rum bekend staat, heeft Bacardi ook andere dranken (voornamelijk sterke dranken) geproduceerd of het merk hiervan overgenomen. Denk hierbij aan Eristoff, maar ook Bombay en Martini. Dit heeft er toe geleid dat het bedrijf in 2014 een netto omzet behaalde van bijna $4,6 biljoen. Het is daarmee een van de grootste sterkedrankconcern ter wereld. Naar welke soort sterke drank u ook op zoek bent, Bacardi heeft voor elk soort wel een merk/drank.

Bacardi cocktail

Uiteraard is Bacardi ook erg geschikt als mixdrankje. Meestal wordt er dan gekozen voor een mix met cola of sinas. Misschien nog wel bekender, in elk geval historischer, is de Bacardi cocktail. Inmiddels zijn er vele Bacardi cocktails bedacht, maar de officiële staat ook wel bekend als de Daiquiri. Een cocktail dat veelal geliefd is, zo ook bij oud-president John F. Kennedy.

Hoe wordt een Daiquiri gemaakt?

  1. 1. Pak een mixglas of shaker en vul dit met 4,5 cl Bacardi rum.
  2. 2. Voeg 2 cl limoensap toe.
  3. 3. Voeg 0,5 cl suikersiroop (of grenadinesiroop) toe.
  4. 4. 10 seconden shaken (voeg desgewenst ijs toe).
  5. 5. Uitserveren.

Bacardi kopen bij Horecagoedkoop.

Bent u op zoek naar een Bacardi aanbieding, dan bent u bij Horecagoedkoop het hele jaar door aan het juiste adres. De Carta Blanca is zelfs nergens goedkoper! We hebben een scherp geprijsd aanbod en leveren gratis door heel Nederland bij een bestelling boven de €1000 euro. Heeft u vragen over Bacardi rum neem dan contact met ons op via info@horecagoedkoop.nl. We staan graag voor u klaar, want goede service is voor ons belangrijk.