5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Alcoholvrije wijn 

Alcoholvrije wijn heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling en transformatie ondergaan en is uitgegroeid tot een bloeiende en gevarieerde categorie in de wereld van wijnen. Mensen heroverwegen hun levensstijl en eetgewoonten en omarmen hierbij alcoholvrije dranken. Alcoholvrije wijn is een goede vervanger voor wijnliefhebbers die houden van een wijntje op zijn tijd, maar willen minderen in het gebruik van alcohol. Meer weten over alcoholvrije wijn en wat de mogelijkheden zijn bij Horecagoedkoop? Lees dan verder!

Een nieuwe benadering van wijn

Wijn werd altijd gezien als synoniem voor ontspanning, sociale gelegenheden en culinaire activiteiten. Dat is het zeker nog steeds, maar de afgelopen jaren zijn factoren als gezondheid en welzijn ook steeds belangrijker geworden. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar alcoholvrije wijnen. Mensen willen genieten van de smaak en ervaring van wijn zonder de negatieve effecten van alcohol als een kater, gewichtstoename en verminderde concentratie. Een goede keuze om dit aan te gaan bieden in uw horecagelegenheid!

De ontwikkeling van alcoholvrije wijn

Toen alcoholvrije wijn net in opkomst kwam, was de smaak nog niet optimaal. Er waren veel soorten die flauw en smakeloos was, maar met de moderne technieken en innovatieve productiemethoden zijn het nu wijnen die bijna niet te onderscheiden zijn van wijn mét alcohol. De goede smaak van alcoholvrije wijnen tegenwoordig komt door methoden als vacuümdestillatie, waarbij de alcohol op een lage temperatuur wordt verwijderd.

Waarom kiezen mensen voor alcoholvrije wijn?

De afgelopen jaren is alcoholvrije wijn in populariteit gestegen en is de kwaliteit ook flink verbeterd. Dit is een belangrijke reden waarom mensen voor alcoholvrije wijn kiezen. Daarnaast zijn er nog meer redenen om voor alcoholvrije wijn te kiezen:

  • Als een vrouw zwanger is of borstvoeding geeft
  • Als mensen geen behoefte hebben om alcohol te drinken
  • Als er medicijnen worden gebruikt
  • Een veelbelovende toekomst van alcoholvrije wijn

In bepaalde situaties, dus als een vrouw zwanger is of als iemand medicijnen gebruikt, kan alcoholvrije wijn een zeer goed alternatief zijn. Ook hebben veel mensen tegenwoordig niet meer echt de behoefte om veel alcohol te drinken, dus dan is het ook een goed alternatief. Zo hebben ze geen last meer van een kater, maar kan er toch genoten worden van een lekker wijntje. Ten slotte nog de toekomst van alcoholvrije wijn. Jaren geleden was het nog niet echt een succes, maar tegenwoordig ontwikkelt het zich goed en zijn sommige alcoholvrije wijnen niet te onderscheiden van wijnen met alcohol. In de toekomst zal alcoholvrije wijn alleen nog maar beter worden, omdat de producenten blijven innoveren en experimenteren met nieuwe smaken en productiemethoden. Het wordt ook steeds meer gewaardeerd, dus het zal een blijvende categorie blijven.

Alcoholvrije wijn kopen bij Horecagoedkoop.nl

Bent u op zoek naar een lekkere alcoholvrije wijn voor in uw horecagelegenheid of voor een feest dat u organiseert? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben een assortiment met enkel de allerbeste alcoholvrije wijnen, dus het is altijd een goede keuze. Alcoholvrije rosé, rode wijn, droge en zoete witte wijn of een witte wijn met bubbels, wij hebben het allemaal! Er zullen in de komende jaren alleen nog maar meer liefhebbers van alcoholvrije wijn bijkomen, dus het aanbieden in uw horecagelegenheid is zeker een goed plan. Op zoek naar meer drinken om te verkopen in uw horecagelegenheid? Bij ons kunt u terecht voor diverse wijnen, met of zonder alcohol, vele soorten bier, frisdrank en sterke drank. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en geven graag advies!