20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Festival bier

Het drinken van festival bier wordt vaak in grote hoeveelheden genuttigd tijdens een gezellig feest. Veel festivalbezoekers zullen het fenomeen veel bier drinken tijdens een festival en er niet veel last van hebben herkennen. Alleen dit komt niet direct door festival bier, waarvan wel eens wordt gedacht dat daar bier in zou zitten met water. Het drinken van festival bier is anders bier drinken dan bijvoorbeeld in een kroeg.

Benieuwd naar festival bier? Lees dan hieronder verder.

Festival bier kopen

Is festival bier een feit of een fabel?

Bier drinken tijdens een festival wordt veel gedaan. Vaak wordt er dan gesproken over festival bier, omdat men minder last zou hebben van de alcohol en denkt dat dit bier gecombineerd wordt met water. Alleen is dat wel zo? Er zijn hier diverse testen voor gedaan en het blijkt dat er niet speciaal festivalbier is waar dus water in zit. Toch ervaren mensen op een festival dit wel vaak en omschrijven het bier daarom ook vaak als festivalbier.

Een reden voor het minder last hebben van de alcohol van bier, wijn of bijvoorbeeld sterke drank gemixt met frisdrank kan een hele andere reden hebben. Om te beginnen zijn mensen op een festival de hele dag in de weer. Daar even heen lopen, hier even wat eten, dan daar weer heen. Dat is bijvoorbeeld heel anders in een kroeg. In een kroeg wordt vaak meer alcohol achterover getikt, waardoor de kans om dronken te worden ook groter is. De alcohol op een festival komt dan bijvoorbeeld minder hard binnen dan in de kroeg.

Mensen krijgen daardoor het idee dat het komt door festival bier. Vaak is het wel zo dat er lichtere bieren met een lagere alcohol percentage worden geschonken. Dit heeft er vooral mee te maken om overlast te voorkomen.

Festival bier kopen bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop vindt u ook "festival bier". Dus bier met een lager alcoholpercentage. Naast bier die geserveerd kan worden vanuit blikjes, is het natuurlijk ook mogelijk om bier te serveren van de tap. Om die voorraad op pijl te houden kunt u bij ons ook fusten en vaten bier kopen van verschillende biermerken. Tappen gaat tenslotte sneller dan schenken vanuit een blikje, waardoor er in een kortere periode meer bier getapt kan worden. Het hebben van een bier tap is dan natuurlijk ook wel handig en ook die vindt u bij ons in het assortiment om te huren.

Heeft u een vraag over festivalbier of de mogelijkheden voor het schenken van bier tijdens een festival en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!