1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Brugse Zot bier

Zoals de naam al zegt, Brugse Zot is bier uit Brugge. Zogenaamd het Venetië van het Noorden. Met zijn diepe gouden kleur en stevige kop is het bier overal in België, maar ook in Nederland goed bekend. De brouwerij gebruikt nog steeds het oude en unieke recept, met respect voor de tradities. Daarnaast heeft de brouwerij ook een dubbele versie van de Brugse Zot uitgebracht, de Bok. Het typische Belgische blonde bier, waarmee alle andere blondines worden vergeleken. De Maan Brouwerij gebruikt het om een zoet en smakelijk karakter aan het bier te geven, terwijl ze bij de unieke gist het aroma van banaan en pruim toevoegen. Het bier heeft een heldere en schone afdronk dankzij de hop. Dit uitstekende biermerk heeft ook twee donkere broers, namelijk de Brugse Zot-dubbeling en Brugge Bok. Beide uniek op hun eigen manier en met hun eigen karakter. Dit bier dateert van enkele eeuwen geleden, maar is nog altijd populair onder de liefhebbers van speciaalbier, omdat het een toegankelijk biertje is.

Brugse Zot bier kopen

Belgisch speciaalbier

Steeds vaker wordt een biertje zoals een Amstel of Heineken ingeruild voor een speciaalbiertje. Vooral in Amsterdam is het populair om ambachtelijke en speciale bieren te drinken, zoals Belgische bieren. Brugse zot wordt dan ook veel gedronken. In de zomer drinken Nederlanders graag witbier zoals Brugse Zot. De laatste 5 jaar zijn meer dan 30 nieuwe biermerken begonnen met het brouwen van hun eigen Nederlandse bier, meestal biologische en speciale bieren zoals IJ Beer en deze zijn erg populair voor de lokale bevolking om te drinken. Ook buiten de Randstad wint het speciaalbier aan populariteit. Zo zijn er in ook in Groningen en Friesland een aantal mooie speciaalbier café's en vind je in elke stad wel een speciaalzaak die de meest uiteenlopende bieren verkoopt. Ook in supermarkten worden steeds meer schappen gevuld met bier dat niet door de traditionele brouwerijen wordt gebrouwen.

Bestel Brugse Zot voordelig bij Horecagoedkoop

Bent u een echte fan van Belgisch bier en wilt u dit voordelig en in een keer kopen? Er worden verschillende soorten Belgisch bier aangeboden. Een bekend merk is Leffe, maar ook Brugse Zot is een bekend biertje. Al deze verschillende bieren spreken tot de verbeelding en zijn allemaal verkrijgbaar bij Horecagoedkoop. Bestel vandaag nog goedkoop uw Brugse Zot bier en u heeft snel genoeg bier in huis! Voor al uw vragen kunt u altijd mailen naar: info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat. Goede service is belangrijk voor ons en we helpen u graag.