Over Horecagoedkoop

Team HorecagoedkoopTeam Horecagoedkoop
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Het ontstaan

Horecagoedkoop is opgericht in december 2012, met als doel om goedkoper aan de horeca te kunnen leveren. Dit is voortgekomen uit de ervaring van de eigenaren, die zelf ook meerdere kroegen hebben gehad en erachter zijn gekomen dat het goedkoper moet kunnen. Zodoende is Horecagoedkoop ontstaan en leveren we inmiddels in heel Nederland en België. Al snel werd duidelijk dat ook andere bedrijven hier baat bij hebben, dus leveren we inmiddels aan allerlei bedrijven.

Tijdens de coronapandemie, is Drankuwel.nl ontstaan. Dit is een site voor particuliere afnemers en meer gericht op het aanbieden van giftboxen en leuke pakketten. Zo kunnen we ook de particuliere klant helpen aan leuke producten en pakketten. Bekijk Drankuwel.nl om ons particuliere aanbod te bekijken. Heeft u vragen?

Team Horecagoedkoop 2024Team Horecagoedkoop 2024

Missie

De missie is om zo goedkoop mogelijk te kunnen leveren en daarmee eigenlijk de horeca en andere bedrijven te steunen. Dit proberen we zo goed mogelijk te blijven doen en we zijn er dagelijks mee bezig om de prijs zo laag mogelijk te kunnen houden. De meest passende slogan is dan ook: door horecaondernemers, voor horecaondernemers. Echter is het inmiddels meer dan alleen horecaondernemers die bij ons spullen afnemen.

Ons kenmerk

Door de jaren heen hebben we ondanks de groei geprobeerd om het persoonlijke contact met onze klanten te bewaken. Dit houden we nog steeds in stand. We zijn altijd goed bereikbaar binnen de gestelde openingstijden. Daarnaast proberen we mee te denken in oplossingen. Dit is ook terug te lezen in onze reviews op Trusted Shops en Google.

Ons team

Door de jaren heen is ons team uitgebreid met veel verschillende expertises. Zo hebben we mensen uit de horeca, transportsector en de IT wereld. Hiermee proberen we een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Zowel online als in de winkel hebben wij dit hoog in het vaandel staan.

Esther

EstherEsther

Jeroen

JeroenJeroen

Hendrik

HendrikHendrik

Dave

DaveDave

Gerrit

GerritGerrit

Cisca

CiscaCisca

Danny

DannyDanny

Marlo

MarloMarlo

Lars

LarsLars

Contact

Als u toch nog vragen heeft of ergens over twijfelt, kunt u altijd even contact met ons opnemen per mail op info@horecagoedkoop.nl of telefonisch op 050-7600 430. Of kom langs bij ons in de winkel in Groningen.

Winkelinformatie

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Adresgegevens:
Stavangerweg 49
9723 JC Groningen

Contact HorecagoedkoopContact Horecagoedkoop