Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Duvel Krat 24x33cl 8,5%

€ 32,99
Of koop 6 en bespaar 3%
Op voorraad
SKU
11009

Duvel bier Krat 24x33cl

Duvel is een natuurlijk Belgisch bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hop karakter. Dit hop karakter komt door de verschillende hop soorten uit Slovenië en Tsjechië. Het aparte brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak. Doordat een team van bierspecialisten dagelijkse het hele proces controleert door smaakanalyses uit te voeren kan de smaak gegarandeerd worden. Bestel u Duvel krat 24x33 cl en profiteer van ons scherp geprijsde assortiment.

Duvel bestellen

Duvel bestellen kan eenvoudig, goedkoop en snel in onze online drankengroothandel op Horecagoedkoop.nl - Een krat Duvel met 24x33cl is verkrijgbaar voor €25,75 excl. BTW. Geniet binnenkort ook van een Duvel, een heerlijk Belgisch biertje met een subtiele bittere smaak. Naast Duvel hebben we nog vele andere biersoorten, bekijk ons aanbod en profiteer van onze scherpe prijzen.

 

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 33cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.