17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Cola frisdrank

Wie kan er niet genieten van een heerlijk glas koude cola? Iedereen kent de merken Coca-Cola en Pepsi. Cola wordt gemaakt van cafeïne van de kolanoot en niet-cocaïne derivaten van cocabladeren, op smaak gebracht met vanille en andere ingrediënten. De meeste cola's gebruiken nu andere smaakgevende ingrediënten die cafeïne bevatten met een vergelijkbare smaak. Cola werd wereldwijd populair nadat apotheker John Pemberton het drankje in 1886 uitvond. Zijn niet-alcoholische recept is geïnspireerd op de coca-wijn van apotheker Angelo Mariani, gemaakt in 1863.

Moderne cola heeft meestal een karamel kleur, cafeïne en zoetstoffen zoals suiker of fructose-glucosestroop. Je kunt ze vinden in een groot aantal verschillende merken. Onder hen zijn de meest populaire Coca-Cola en Pepsi. Deze twee cola bedrijven hebben rivaliteit.

Coca-Cola

Coca-Cola is de populairste en best verkopende frisdrank uit de geschiedenis, evenals een van de meest herkenbare merken ter wereld. Zelfs in landen waar men nog nooit een Coca-Cola heeft geproefd, wordt de naam en het logo van deze frisdrank herkend. Dat komt ook doordat het merk geassocieerd wordt met de kerstman, waarmee Coca-Cola aan de wieg staat. Gemiddeld drinkt de werelburger eens in de 4 dagen een 'Coke'. Uiteraard vindt u bij Horecagoedkoop Coca-Cola voor de scherpste prijs. Klik hier voor alle producten van dit merk.

Cola kopen van Coca

Pepsi cola

Horecagoedkoop verkoopt natuurlijk ook Pepsi cola. Het drankje Pepsi cola wat voor het eerst geïntroduceerd werd als "Brad's Drink" in de VS, in 1893 door Caleb Bradham. Hij maakte de cola in zijn drogisterij, waar de drank werd verkocht. Het werd omgedoopt tot Pepsi in 1898 naar de wortel van het woord "dyspepsie" en de kola noten die gebruikt worden in het recept. Het originele recept bevatte ook suiker en vanille. Bradham probeerde een cola te creëren die lekker was en zou helpen bij de spijsvertering en het verhogen van energie. Klik hier voor alle producten van dit merk.

In Nederland wordt deze cola geproduceerd door Vrumona, een frisdrankenfabrikant dat onderdeel is van Heineken. Vrumona produceert naast Pepsi ook frisdranken zoals Sisi en 7UP.

Cola kopen van Pepsi

Bestel cola voordelig bij Horecagoedkoop

Wilt u goedkoop cola inslaan voor uw café, restaurant, hotel, snackbar, evenement of andere gelegenheid? Bekijk dan direct onze bovenstaande cola aanbiedingen. Bij Horecagoedkoop vindt u niet alleen grote flessen, maar ook glazen flesjes en oneway blikjes van de cola topmerken: Coca-Cola en Pepsi. Bij een aantal producten van Coca-Cola hanteren wij speciale schaalvoordelen. Dit betekent dat u bij het inslaan van meerdere producten, extra korting per product ontvangt. Heeft u vragen over onze cola producten, onze service of over iets anders waar u over geïnformeerd wilt worden? Neem dan contact met ons op via info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat. Goede service is voor ons erg belangrijk. Wij willen u dan ook graag van het beste advies voorzien.