35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Bierfust of Biervat kopen

Wilt u een goedkoop bierfust of biervat kopen? Wij bieden verschillenden bierfusten en vaten bier in alle soorten maten. We hebben de de A-merken, maar ook enkele huismerken. U kunt zelf een keuze maken voor het bierfust dat past bij de gelegenheid waar u het voor nodig heeft. Goedkoop bier bestel je dus bij ons. Naast de prachtige merken beschikken wij uiteraard ook over alle accesiores die nodig zijn om het bierfust goed aan te sluiten. Deze leveren wij bij bestelling. Wij hebben fusten en vaten bier van verschillende merken. Dus of u nu op zoek bent naar goedkope biervaten of als u juist gaat voor een biervat kopen van A-merken, ons uitgebreide aanbod heeft overal rekening mee gehouden.

Bierfust of biervat kopen

Fust bier

Wij hebben een mooie aanbod aan fusten bier. Onze huismerken zijn nagenoeg niet te onderscheiden van de A-merken en is dé oplossing voor u om te besparen op uw inkoopkosten. Zo bent u naast heerlijk bier ook verzekerd van goedkope biervaten. Wij leveren twee varianten huismerk tapbier, elk met zijn eigen karakter, waarmee u prima voor de dag kunt komen in uw horecabedrijf! Op deze manier ontvangt u een fust bier voor de beste prijs. Kijkt u voor de actuele prijzen bij :

  • • Gildepils
  • • De Klok

Fust bier kopen

Bierfusten inhoud

Het bier is verkrijgbaar in bierfusten met een inhoud van 20, 30 en 50 liter en van alle merken zoals Hertog Jan of Amstel. U kunt bij ons dus gewoon uw bierfust kopen. Naast de besparing die u kunt maken op de bierfusten van het huismerk, kunt u tevens gebruik maken van exclusief glaswerk. Met glaswerk van bierwinst haalt u geen 4, maar 5 biertjes uit één liter. Zo zorgen wij voor een goedkoop fust bier & vat bier.

Biervaten kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u biervaten kopen? Dan bent u bij Horecagoedkoop aan het goedkoopste adres gekomen. We hebben een ruim assortiment aan vaten bier die gewoon online te bestellen zijn. Wij zorgen voor de bezorging van uw biervat. Goedkope biervaten kopen doet u bij Horecagoedkoop.nl! Uiteraard ook voor al uw wijnen, frisdranken en gedistilleerde dranken.

Horecagoedkoop.nl beschikt over een merk onafhankelijke tapreiniging en een technische dienst. Deze staan te allen tijde tot uw beschikking.

Bezorging door heel Nederland is gratis voor bestellingen vanaf €1000.