Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tijdelijk niet op voorraad
  Sprite PET 4x1,5L
  4 x 1,5 L
  As low as € 6,49
  • Naar product
 2. Actie!
  Sprite Refresh NL Blik 24x33cl
  24 x 33cl
  Nu € 10,99 Eerder € 12,20
  • Naar product
  • 1x
   € 10,99
 3. Coca Cola Sprite Krat 24x20cl
  24 x 20cl
  As low as € 9,20
  • Naar product
  • 1x
   € 10,75
  • 6x
   € 10,20
  • 70x
   € 9,20

Sprite

Sprite is in 1961 op de markt gebracht in de Verenigde Staten, het was een reactie op 7UP. Sprite bestaat dus al bijna 60 jaar! Het is een kleurloze koolzuurhoudende frisdrank. Deze frisdrank wordt gemaakt door The Coca-Cola Company. Er zit een lemon/lime smaak aan de frisdrank. Er zijn veel varianten van de Sprite frisdrank gemaakt, maar in Nederland kan je alleen nog de aspartaam gezoete sprite zero kopen. Deze is hier te koop onder de gewone naam “Sprite”. Sprite wordt verkocht in 190 landen, Nederland is het enige land met de aspartaam gezoete Sprite Zero. In 2017 werd de frisdrank aangepast en is het een gezondere frisdrank geworden. Er zitten nu geen suikers en geen calorieën meer in en er zijn alleen nog maar natuurlijke smaken.

Sprite bestellen bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop kunt u Sprite bestellen, maar ook vele andere frisdranken, wijn en bier. We hebben een ruim assortiment, dus kijk gerust verder. Wanneer u een hoeveelheid van 6 of meer van een product bestelt, daalt de prijs per product. Bij bestellingen vanaf 500 euro is de verzending zelfs gratis! Heeft u vragen over een van onze producten? Of wilt u geïnformeerd worden? Mail dan naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat. Goede service is voor ons erg belangrijk en we helpen u dan ook graag!

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.