Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen? Ga dan naar Drankuwel.nl
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Konrad bier

In 1872 werd de Konrad Bier brouwerij geopend. Konrad bier is gemaakt van natuurlijke producten. Het is daarmee biologisch bier, ofwel een natuurlijke pilsener. Het bier komt uit Tsjechië en bevat meestal tussen de 5% en 7% alcohol.

Geschiedenis van het bier

Konrad bier heeft een lange geschiedenis. In het begin heette het bedrijf Liberec. De bierbrouwerij stond in het toen Sudetenland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het bedrijf in bezit genomen door de nazi’s. Na de oorlog en de bezettingen werd het bedrijf genationaliseerd en steeg de omzet enorm, het bedrijf was vijftig jaar lang staatseigendom van de communisten. Het bedrijf heette rond deze tijd Liberec-Vratislavice. In 1999 sloot het bedrijf onverwachts zijn deuren. Precies twee jaar later heropend Martinec de brouwerij. Het bedrijf kreeg wel een nieuwe naam: Konrad. Sindsdien is het bedrijf weer een groot succes.

Konrad bier bestellen bij Horecagoedkoop

Konrad bier bestellen, of een ander product voor uw horecabedrijf? Dan bent u bij Horecagoedkoop aan het juiste adres! Bestel vandaag en u heeft het morgen in huis. Goede service is erg belangrijk voor ons en we helpen u dan ook graag! Voor al uw vragen kunt u terecht op het mailadres info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat. Bekijk ook eens onze andere bieren, we bieden bijvoorbeeld de Amstel en Heineken aan voor zeer scherpe prijzen.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.