20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Evenementen bier

Bij een evenement hoort natuurlijk bier. Tijdens een evenement is het alleen niet handig om bier te serveren in een glazen fles. Deze zijn breekbaar en daardoor gevaarlijk, wanneer ze kapot vallen. U kunt er daarom voor kiezen om te gaan voor evenementen bier. Bij evenementen bier hebben we het eigenlijk over pils met een laag alcohol percentage. Een lager percentage dan een reguliere pils, die rond de 5% alcohol bevat. Het zou een bier zijn speciaal gebrouwen voor op evenementen.

Dit evenement bier kunt u vervolgens schenken in speciale evenementglazen die van plastic zijn of onbreekbaar glas, zodat er geen glasscherven op de grond kunnen vallen. Veiligheid voorop tijdens een evenement. Deze speciale glazen zijn ook verkrijgbaar voor wijn of het nuttigen van frisdrank.

Evenementen bier kopen

Bier tijdens een evenement

Op grote festivals en evenementen wordt vaak veel bier genuttigd. Het is daarom ook belangrijk om hiervoor een voldoende voorraad van te hebben. Nee verkopen is tenslotte niet leuk en superzonde. Alcohol moet alleen niet de overhand krijgen tijdens een evenement. Daarom wordt er vaak dus gekozen voor bier dat minder alcohol bevat.

Ook kan het tijdens een evenement handig zijn om bier te hebben dat getapt kan worden. Dit gaat tenslotte veel sneller en scheelt ook een hoop blikjes en het inschenken vanuit een flesje. Minder lege flesjes zorgen ook voor minder retouremballage en zit u ook niet met statiegeld. Het is mogelijk om een mobiele bier tap te huren, om deze vervolgens te gebruiken tijdens een evenement. Bier tappen kost nu eenmaal minder tijd en er kunnen daardoor meer glazen bier verkocht worden in een kortere tijd.

Evenement bier en producten kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u graag zelf de voordelen ervaren van het serveren van evenement bier en het gebruiken van andere handige evenement producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een compleet aanbod. Zo verkopen wij diverse pils en andere dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Wilt u graag gebruik maken van een mobiele bier tap? Ook die kunt u  bij ons huren. Combineer het met een bier fust en het bier tappen kan van start gaan.

Een vraag over evenement bier of over de anderen evenement producten uit ons assortiment? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!