11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Fanta frisdrank 

Fanta is een frisdrankmerk met fruitsmaak, gemaakt door The Coca-Cola Company en wereldwijd op de markt gebracht. Er zijn wereldwijd meer dan 100 smaken. Fanta is een erg bekende drank en valt zeker niet te missen in restaurants, snackbars, cafés en andere eettenten. Het is een koude koolzuurhoudende drank met een fruitsmaak, erg verfrissend.

De geschiedenis van de Fanta

Toen de coca-cola leveringen stop werden gezet werd er een alternatief bedacht; Fanta. Max Keith mengde een steeds veranderende combinatie van resten, zoals restjes van de kaasproductie, de vezelige restanten van appels die voor cider waren geperst, en alle overtollige vruchten die hij uit Italië kon verkrijgen. Hij verzachtte de frisdrank met sacharine en noemde het Fanta, naar het Duitse woord voor fantasie of verbeelding. De frisdrank verkocht goed, vooral toen voedsel schaars werd en mensen Fanta begonnen te gebruiken als soepbasis. Dat is op dit moment niet meer voor te stellen dat dit echt het geval was.

Fanta in het kort 

  • • Een blikje of fles met van nature op smaak gebrachte oranje frisdrank
  • • Bruisende, fruitige, oranje frisdrank
  • • 100% natuurlijke aroma's, cafeïnevrij
  • • Fanta is in enorm veel verschillende smaken verkrijgbaar

De toekomst van sinas

In 2017 kwam het bekdende frisdrank (en vooral sinas) merk Fanta met een nieuwe sensorische lijn. Dit was een nieuw hoofdstuk in de innovaties van Fanta. Er is natuurlijk de klassieke Fanta Orange en dan is er nog de zero orange, grapefruit, cassis en rasberry. Maar naast deze producten werd de reeks sensorische producten gelanceerd. Deze producten hebben niet alleen hun smaak, maar daarnaast nog een andere waarneming: voelen, horen, zien en ruiken. De nieuwe ervaringen met deze frisdranken vallen erg in de smaak bij mensen. Er is bijvoorbeeld de Fanta Jelly Fizz, de mensen moeten het blikje tien keer schudden om een goede gelei-gevoeligheid op te wekken. Dan is het een soort vloeibare jelly. Een Fanta drank bestaande uit de drank zelf gemengd met vloeibare geleiproducten. Het is nu een enorme trend binnen het culinair koken om verschillende texturen te mengen. 

Naast deze voordelige sinas hebben we natuurlijk ook alle andere soorten frisdrank zoals cola, energiedrank en water.

Bestel bij Horecagoedkoop.nl 

Geniet van de heerlijke sinaasappelsmaak van Fanta! De frisdrank is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Fanta Orange is te gek. Bestel bij Horecagoedkoop.nl tegen de scherpste prijs! Zoekt u een plek om grote hoeveelheden in een keer te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Horecagoedkoop helpt u graag bij grote bestellingen. Heeft u vragen over de service of iets anders dan kunt u mailen naar info@horecagoedkoop.nl. Goede service is voor ons erg belangrijk en wij voorzien u graag van het beste advies.

Fanta frisdrank kopen