74 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Whisky

Whisky wordt vooral gedronken door mannen. En dan vooral door mannen boven de 40 jaar. Dit heeft te maken met het feit dat u deze sterke drank moet leren drinken. Hoe ouder men wordt, hoe meer de smaak van whisky wordt gewaardeerd. Beide mogen zeker niet ontbreken in een café of een bruine kroeg, dus heeft u een van beide in uw bezit of regelt u de inkoop van sterke drank, bestel hier dan uw whisky!

Whisky kopen

Productieproces

Het productieproces van whisky begint met mouten, hierbij wordt gerst vochtig gemaakt en zal het ontkiemen tot mout. Als de gerstekorrels zijn ontpopt tot moutkorrels, worden ze boven vuur of door hete lucht gedroogd. Dit heeft veel invloed op de smaak van de uiteindelijke whisky. Nadat de korrels gedroogd zijn zullen deze fijngemalen worden en wordt er water aan toegevoegd, in deze stap wordt het zetmeel ook omgezet tot suiker. Daarna begint het gisten, hierbij worden de suikers omgezet in alcohol. Dan begint de laatste stap, het destilleren. De drank wordt opgeslagen in vaten en wordt voor een lange tijd gerijpt. De minimale rijpingstijd is drie jaar, maar kan soms ook wel dertig jaar duren. Het destilleren heeft ook veel invloed op de smaak van de whisky.

Verschillende whisky soorten

Er zijn een aantal factoren waardoor er onderscheid wordt gemaakt in whisky. Grain en Malt whisky maken onderscheid in de graansoort die de basis vormt voor de drank. Dan zijn er single malt, blended malt en blended whisky, deze hebben verschillen in de manier en hoeveelheid van destilleren. Ook zijn er de whisky’s die verschillen in land van herkomst, dit zijn de Scotch whisky, Ierse whisky, Bourbon whisky en Canadese whisky. Er zijn ook nog een aantal likeuren die op basis van whisky gemaakt zijn.

Bestel voordelig uw whisky bij Horecagoedkoop

Wilt u voordelig whisky bestellen? Dat kan bij Horecagoedkoop! Wij bieden de bekendste flessen whisky aan tegen de meest scherpe prijzen. Wat dacht u van een Jack Daniel's of een Black of Red Label van Johnnie Walker? We helpen u graag en u kunt voor al uw vragen terecht op het mailadres; info@horecagoedkoop.nl. Bekijk ook onze andere producten en onze aanbiedingen.