4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Grolsch bier

In tegenstelling tot wat u zou verwachten, is matige bierconsumptie echt goed voor u. Drink dus gerust een glaasje Grolsch bier. De wetenschap heeft aangetoond dat bier vele verrassende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt naast de bekendere voordelen van het brengen van uw beste dansmoves en uw slechtste gespreksstarters. Natuurlijk hebben we het over gematigde consumptie, één drankje per dag voor vrouwen en maximaal twee voor mannen.

De geschiedenis van Grolsch bier

Grolsch heeft bijna vier eeuwen brouw ervaring. De rijke tradities van Grolsch dateren uit 1615 toen de beroemde Nederlandse meester-brouwer met de naam Peter Cuyper werd geregistreerd als de eerste eigenaar van de Grolsch-brouwerij. Het resultaat van bijna 400 jaar brouw ervaring is een bier van uitstekende kwaliteit, erkend door 's werelds toonaangevende experts. Grolsch dankt het uitstekende kwaliteit door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken; water, gemoute gerst en hop. Grolsch Premium Lager bevat 5% alcohol per volume.

Grolsch bier kopen

De unieke smaak

Grolsch heeft een vrij unieke smaak die rondfladdert in uw mond en nog geruime tijd verandert. Het heeft een goede bitterheid en een vrij evenwichtige smaak. Met vier eeuwen brouw traditie weet Grolsch, met behulp van "double hopping" rijke bittere smaken en aroma's in zijn bier te creëren. Het Grolsch bier ziet er helder uit en is licht bruisend. Het aroma van Grolsch is hoppig. Grolsch heeft een volledige onderscheidende en lekkere smaak. Het bier is officieel goedgekeurd door de Vegetarische gemeenschap en bekroond tot beste drank tijdens de Vegetarian Awards ‘09.

Grolsch bier op z’n best

Ze hebben absoluut smakelijke mouten bij Grolsch. Het bier heeft een zeer gebalanceerde hopbitterheid dat vooral merkbaar is in de flessen, zoals de welbekende Beugel, van Grolsch. Het heeft een geweldige algehele balans en iedereen is dol op de flessen van Grolsch. Maar let op, want soms is de smaak van Grolsch in de blikjes en kleine flesjes anders. Grolsch bier is geschikt voor opslag op kamertemperatuur, maar het beste wordt het geserveerd vanuit de koelkast. Koel het product tot 5-6 graden. Natuurlijk altijd serveren met een mooi merk glas.

Voordelig Grolsch bier kopen bij Horecagoedkoop

Koop bij ons voordelig blikjes of flesjes Grolsch bier in. Heeft u een feestje of een zakenborrel? Neem dan een voordelige krat van 24 flesjes. Bestel vandaag en u heeft uw bier snel in huis. U kunt maar beter altijd een voorraadje aanschaffen, want de biertjes gaan er zo doorheen. Ook andere merken bier, zoals Heineken, Jupiler en Hertog Jan bestelt u eenvoudig in onze online winkel.