3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Jägermeister

Jägermeister is wellicht een van de bekendere dranken die we hebben. Het (geheime) recept van Jägermeister dateert uit 1934 en het bevat maar liefst 56 verschillende kruiden. Zes van deze kruiden worden geheimgehouden. Jägermeister kwam in 1935 op de markt en sinds 1970 wordt het geëxporteerd als kruidendrank. De kruidendrank werd veel gebruikt voor diverse ‘kwaaltjes’ als hoesten of als digestief.

IJS en IJskoude kruidenbitter

Jägermeister is dus een echte kruidenbitter met 35% alcohol. Het wordt geproduceerd in het Duitse Wolfenbüttel. De smaak is op zijn best als de Jägermeister ‘ijs en ijskoud’ is. De drank mag ‘een beetje’ stroperig zijn. De Jägermeister drink je zowel puur (ijskoud) of als mixdrank. Mogelijke mix opties zijn traditioneel gezien sinaasappelsap of cola. Maar ook zijn er speciale recepten in combinatie met cacao of melk. Ook kan Jägermeister goed gemixt worden met Red-bull, wat bekend staat als Jägerbomb, Vliegend Hert of Turbojäger.

Het logo van Jägermeister is gebaseerd op de legende van Sint Hubertus, de beschermheilige van de jagers. Het logo laat de kop van een hert zien met een verlicht kruis tussen de takken van het gewei. Op het etiket staat een citaat uit het gedicht Weidmannsheil van de Duitse boswachter, jager en ornitholoog Oskar von Riesenthal (1830-1898).

Jägermeister bestellen bij Horecagoedkoop

Wilt u online Jägermeister bestellen? Dat is mogelijk! Bestel Jägermeister eenvoudig, voordelig en snel bij Horecagoedkoop. Wij bieden originele A-merk dranken tegen de beste prijzen met de laagste prijsgarantie. Daarnaast wordt de bezorging gratis geleverd bij bestellingen vanaf €1000 euro. Heeft u vragen over het bestellen van Jägermeister drank of over de levering? Wij staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat.