Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Leffe Tripel Krat 24x30cl 8,5%

€ 32,99
Of koop 6 en bespaar 9%
Op voorraad
SKU
11026

Leffe Tripel Krat 24x30cl

Leffe Tripel is een authentiek blond abdijbier met karakter, dat nagist in de fles dankzij het hoge gehalte aan gist. Het bier krijgt hierdoor een Rijkgeschakeerd aroma. De flesjes met de prachtige, Middeleeuws aandoende etiketten vallen op. Een biertje om de tijd voor te nemen, net als bij een glas wijn. Bestel dit bijzondere, biertje in krat met 24 flesjes van 30cl bij Horecagoedkoop.nl en ervaar dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten!

Leffe Tripel past uitstekend bij vis en schaalvruchten, evenals bij meer verfijnde gerechten.

Over Leffe Tripel

Leffe Tripel is een biertje met geschiedenis: de abdij van Leffe werd al in 1152 gesticht door de Norbertijnen van Floreffe. Zij begonnen met het brouwen van een bier met een hoog gistgehalte; hierdoor blijft het bier nagisten, ook al is het al gebotteld.

Dit nagisten zorgt voor een rijkgeschakeerd aroma: banaan, perzik, rijpe ananas, koriander en sinaasappel. Wie houdt van een sterke smaak, giet het bezinksel onder in het flesje uit in het glas, door het glas schuin te houden. Wie meer van een zachtere, zoete smaak houdt kan het bezinksel beter in het flesje laten. Leffe Tripel is van nature troebel.

Bestel bij Horecagoedkoop.nl

Bestel Leffe Tripel bij Horecagoedkoop.nl en wij leveren u dit kwaliteitsbier tegen een concurrerende prijs!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 30cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.