14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Alcoholvrij bier (0.0%)

Heeft u het komend weekend een evenement op de planning staan of is het weer tijd om uw voorraad dranken aan te vullen? Vanuit een gezond verantwoordelijkheidsgevoel naar uw gasten is uw drankkast niet compleet zonder alcoholvrij bier. Zo kunt u uw bezoekers bedienen van een verfrissend biertje, terwijl zij zich als Bob over hun medereizigers ontfermen.

In ons assortiment vindt u heerlijke 0.0% bieren die niet onderdoen voor het oorspronkelijke bier. Ontdek ons aanbod waarmee u uw autorijdende gasten verantwoord laat genieten van de verfrissende smaak van bier.

alcoholvrij bier

De hoge kwaliteit van alcoholvrij bier

Terwijl u 0.0% bier aan uw gasten serveert, hoeft u niet in te zitten over de kwaliteit van de drank. Met de ontwikkelingen in het produceren van alcoholvrij bier naderen de smaken steeds meer de klasse van een alcoholhoudend bier. U proeft bijna geen verschil. Wel ervaart u verschil in het effect op uw helderheid naarmate u meer alcoholvrije bieren nuttigt. De helderheid neemt namelijk niet af.

Wilt u uw gasten verantwoord naar huis laten rijden na een avond uit, maar ook andere dranken kunnen serveren? Bekijk dan onze lekkere frisdranken als cola, sinas en cassis die u in diverse verpakkingen en merken kunt bestellen.

0.0% bier van A-merken

Bestelt u een voorraad 0.0% bier uit ons assortiment, dan heeft u keuze uit diverse A-merken, als Heineken en Amstel. Bepaal uit de verschillende soorten bieren in het aanbod welke u wilt opdienen aan uw gasten.

Naast heerlijke alcoholvrije bieren verkopen we ook biologisch bier dat voldoet aan de het Europees Biologisch keurmerk. Met dit bier breidt u uw drankenkaart uit en voegt u lekkere en verfrissende dranken toe die u aan uw gasten voorlegt.

0.0 bier drinken

Alcoholvrij bier kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u uw gasten lekkere bieren voorzetten en ze naderhand veilig in de auto laten stappen? Bekijk dan onze 0.0% bieren, waarmee ze kunnen genieten van de heerlijke, authentieke smaak die dichtbij die van alcoholhoudend bier komt.

Plaats eenvoudig uw bestelling en vul die aan met andere alcoholhoudende en alcoholvrije dranken. En heeft u vragen over onze 0.0% bieren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies.