39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Pils

Bent u op zoek naar pils van de beste kwaliteit? Wij bieden fusten van alle grote biermerken en diverse huismerken aan. Pils leveren we in blikjes, kratten en fusten van 20 tot 50 liter. Geeft u een klein feest of evenement? Dan is een fust van 20 liter een goede optie. Hieruit kunnen ongeveer 100 glazen uit getapt worden. Organiseert u een groot evenement of feest? Dan is de 50 liter fust een betere optie. Hieruit kunnen ongeveer 250 glazen getapt worden. Heeft u meerdere bierfusten nodig? Dat kan natuurlijk ook. U kunt er zoveel bestellen als u nodig heeft om al uw gasten te voorzien van een heerlijk getapt biertje. Alle fusten hebben een vlak-schuif aansluiting, tenzij anders aangegeven. Deze aansluiting zorgt voor een gemakkelijke aansluiting op alle gangbare tapsystemen. Zo kunt u het fust bijna overal aansluiten.

Goedkoop pils kopen

A-merk pils

Zowel een huismerk als A-merk pilsje op de tap zorgt voor directe herkenbaarheid bij uw gasten. De meeste mensen vinden over het algemeen de merkbieren qua smaak toch het lekkerst. De keuze is aan u, welke soort A-merk pils wilt u schenken aan uw gasten? Gaat u voor het typische Nederlandse Heineken of Amstel, of gaat u voor een smaak die nét een tikje anders is. Een fust met Hertog Jan of Grolsch bier is dan een echte aanrader. Ook bieden wij merk bierfusten uit België zoals Jupiler, en uit Duitsland zoals Warsteiner of Bitburger.

Al deze bieren zijn uitstekend geschikt om te schenken in elke horecagelegenheid. Of u het nou wil schenken in een bar, café of juist op een groter evenement of festival, voor elke gelegenheid is er een uiterst geschikt pilsje beschikbaar. De gasten op uw feest zullen hoogstwaarschijnlijk van smaak verschillen. Het ene persoon houdt heel erg van Amstel, en het andere persoon wil bijvoorbeeld alleen maar Heineken drinken. Daarom is er ook de optie om meerdere bieren te bestellen, zodat u het aanbod op uw feest nog groter kan maken, en iedereen naar wens kan voorzien van een pilsje naar keuze.

Pils A-merk (Heineken)

Pils van huismerken

Bent u werkzaam in de horeca of bent u van plan om binnenkort een feestje of evenement te organiseren, maar wilt u het drank budget laag houden? Dan vraagt u zich natuurlijk af, welke pils is goedkoop én lekker?

Ons aanbod van huismerk bieren zijn dan de perfecte oplossing. Hierbij kunt u denken aan Gildepils of Superbier. Deze pilsjes zijn goedkoper dan de welbekende A-merken en speciaalbieren, maar smaken nagenoeg hetzelfde. Uw bezoekers zullen uiterst genieten van een heerlijk pilsje, zonder dat deze anders smaakt dan dat ze gewend zijn.

Deze bieren zijn dus uiterst geschikt voor een feestje waarbij u het drank budget klein wilt houden. Daarnaast smaken de huismerkbieren heerlijk bij eventuele hapjes die u wilt aanbieden op het feest.

Huismerken pils kopen

Goedkoop pils bestellen bij Horecagoedkoop

Het goedkoopste pils bestelt u bij Horecagoedkoop.nl. Of het nou gaat om A-merken of huismerken, wij bieden altijd de laagste prijsgarantie. Bekijk het complete assortiment goedkope blikjes, kratten en/of fusten pils van diverse merken. Waar u ook voor gaat, een Gildepils of Heineken, alle biersoorten hebben een mooie goudgeel achtige kleur en een lekkere schuimkraag. Goedkoop pils bestelllen doet u bij Horecagoekdoop. Wanneer u het besteld heeft, wordt het bij u thuis afgeleverd op maandag t/m zaterdag. Ook kunt u het geheel gratis ophalen bij ons in Groningen.