15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Koffie & thee

Horecagoedkoop is de goedkoopste leverancier van producten voor in de kantine. Uiteraard geldt dat ook voor onze koffie, thee en koekjes die wij aanbieden. Van de heerlijkste koffie van Douwe Egberts tot de meest smaakvolle theezakjes van Lipton. Wij bieden voor u de scherpste prijs. Ook op onze koekjes en alle toebehoren voor de koffie en thee, zoals roerstaafjes, creamer- en suikersticks.

Koffie

Koffie, waarschijnlijk de meest gedronken warme drank in Nederland. Sterker nog; koffie is een van de meest populaire dranken wereldwijd. Reden genoeg waarom koffie niet weg te denken is uit onze bedrijfskantines.

Elk zichzelf respecterende organisatie in Nederland biedt de mogelijkheid tot het nuttigen van een kopje koffie aan zijn medewerkers en klanten. Waar het vroeger vooral ging om goedkope koffie en oploskoffie, zie je steeds meer bedrijven kiezen voor een luxe koffiemachine. Verse bonen die door een molen gemalen worden tot een heerlijk ruikend bakje zwart goud.

Koffie

Maar niet alleen voor bedrijven geldt die ontwikkeling. Ook veel huishoudens hebben vandaag de dag beschikking over een koffiemachine met koffiebonen. Andere populaire koffiezetapparaten zijn de machines met koffiecups of koffiepads. Deze apparaten zijn en blijven onmisbaar in onze cultuur.

Cafeïne

Koffie wordt bereid op basis van water en gedroogde en gebrande zaden van de koffieplant (koffiebonen) en bevat het oppeppende en verslavende middel cafeïne. Discussie over de invloed van koffie op de gezondheid blijft bestaan. Toch zou gematigde consumptie nog altijd een gunstig effect hebben op de gezondheid. Koffie past dan ook in een gezond voedingspatroon.

Geschiedenis van koffie

Koffiebonen zijn een belangrijk exportproduct van de tropische landen rondom de evenaar. Vanaf de 15e eeuw verspreidde de plant zich uit tropisch Afrika naar Noord-Afrika, het Midden Oosten en Europa. Sinds de 19e eeuw bevinden de belangrijkste producenten en exporteurs van koffiebonen zich onder andere in de tropische gebieden van Zuid-Amerika, waar ook onze koffie voornamelijk vandaan komt. Koffie is een van de meest waardevolle exportproducten ter wereld.

Thee

Er is koffie tijdens koffietijd, maar voor de liefhebbers is er natuurlijk ook nog thee. Als u niet van koffie houdt is dit een goede oplossing. Thee is een heerlijke warme drank gemaakt van warm water en een toegevoegde smaak van meestal kruiden. Zoals kamille thee of rooibos thee. Thee wordt al eeuwen lang gemaakt en komt van oorsprong uit China. Thee wordt gemaakt van speciale theestruiken en er zijn enorm veel theesoorten. Thee is ook nog eens heel erg goed voor je gezondheid. Buiten dat het natuurlijk geen slechte suikers bevat, is het goed tegen tandbederf, is het bloeddrukverlagend en heb je minder kans op diabetes type twee.

Koekjes

Koekjes worden al heel lang gedronken bij de koffie en thee. Een koekje kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de koffietijd. Het is een heerlijke toevoeging en zo kan je echt genieten. U kunt ze kopen bij een bakkerij, gewoon in de supermarkt of u bakt ze zelf thuis! Koekjes komen in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld een heerlijke appelkoek of een echte gevulde koek!

 

Koffie in de kantine

Bestel koffie & thee Horecagoedkoop

Heeft u ook het beste met uw medewerkers, klanten of andere mede koffiedrinkers voor? Bezorgt u eenieder graag een heerlijke thee- of koffietijd met een koekje? Bestel dan nu voordelig de lekkerste koffie, theezakjes en koekjes bij Horecagoedkoop! Want geeft toch zelf toe; wat is er lekkerder dan een onbezorgd koffiemomentje? In ons assortiment beschikken we nog over veel meer producten voor de kantine, zoals chocolade en snoep.

Heeft u vragen over onze producten, onze service of over iets anders? Neem dan contact met ons op via info@horecagoedkoop.nl. Goede service is voor ons erg belangrijk. Wij willen u dan ook graag van het beste advies voorzien.