Frisdrank

  127 artikel(en)

Goedkoop frisdrank kopen

Frisdrank Frisdrank is het in 1956 door reclamemaker Dick Schiferli bedachte woord voor koolzuurhoudende limonade. Het wordt ook wel priklimonade genoemd. 
In de zeventiende eeuw worden in Italië al gesuikerde vruchtendrankjes, 'limoenades', genuttigd. Oorspronkelijk werden de drankjes genoemd naar de vrucht waarvan zij waren afgeleid: naast de limoenade bestond er orangeade (van sinaasappelen) en grenadine (van granaatappelen). Langzamerhand werd limonade de overkoepelende naam. Totdat dit uitgroeide tot frisdrank.

Frisdrank groothandel 

Horecagoedkoop.nl biedt frisdranken aan van de bekendste merken ter wereld en zo hebben wij bijna alle frisdrank soorten. Denk o.a. aan Pepsi cola, Coca cola, 7 up, SiSi, Fanta en AA drink. Als frisdrank groothandel hebben we ook een breed assortiment aan fruitdrank te koop, bijvoorbeeld tonic. Voordelig geprijsd en van top kwaliteit. Het drankje tonic bevatte kinine, dit was een goed middel tegen malaria. Daarom was het drankje vooral bij de Britten die in India verbleven zeer populair. Tegenwoordig zijn de hoeveelheden kinine in de tonic te gering om nog enig geneeskundig effect te hebben, maar wordt dit nog altijd toegevoegd voor de smaak. 
Bestel bijvoorbeeld Royal Club tonic bij Horecagoedkoop.nl en ervaar de ‘bite’. Door uw fris-, fruitdrank en energiedrankjes bij Horecagoedkoop.nl te bestellen bespaart u tot wel 50%. Gegarandeerd al uw hardlopers tegen de laagste prijs! Wij zijn uw groothandel in frisdranken.

Energiedrank

Energiedrankjes voor sporters (AA drink) bestaan al langer en hebben vooral als doel om een eventueel tekort aan mineralen, vocht en vitamines na een lichamelijke (sport)inspanning aan te vullen. Energiedrankjes voor een mentale oppepper (Red Bull Energy) zijn pas zo’n tien jaar geleden in de handel gebracht en claimen concentratie- en prestatieverhogend te zijn. HORECAGOEDKOOP.NL levert verschillende energiedrankjes. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Red Bull
 • Download Energy
 • Kremlin

Kijk snel of er een frisdrank of energiedrank voor u tussen zit. BEZORGING door heel Nederland GRATIS voor bestellingen VANAF €750.

Frisdrank groothandel

Contact

  • Drankengilde B.V.
  • Stavangerweg 49 
  • 9723 JC Groningen
  • KVK: 65699467
  • BTW: NL856221697B01
  • IBAN: NL36RABO0154525936
© 2017 Horeca Goedkoop - Stavangerweg 49 - 9723 JC - Groningen - info@horecagoedkoop.nl - Ontwikkeling Glas om Lood - Zoekmachine optimalisatie Brandmerck