11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Radler bier

Bij een mooie zonnige dag is Radler bier niet meer weg te denken. Op het terras, het strand of in de tuin wordt Radler dan veel genuttigd. Dat is niet zo raar, want Radler bier heeft een heerlijke verfrissende smaak. De alcoholische drank die meestal bestaat uit 50% bier (soms 60%) en 50% limonade zorgt voor die lekkere smaak.

Ook is er nog 0.0% Radler bier. Het drinken van alcoholvrijbier wordt namelijk ook steeds populairder. Doordat de vraag naar Radler bier steeds meer toeneemt, wordt het aanbod ook steeds groter. Bij ons in het assortiment vindt u daarom ook allerlei verschillende soorten Radler bier van allerlei verschillende merken.

Over Radler bier

Een Radler biertje valt dus goed in de smaak tijdens een mooie dag, maar ook bij fietsers en andere sporters. Het is een combinatie van pils of bruin bier en limonade. Dit zorgt er dus voor dat het bier zo’n lekkere dorstlesser is. De echte biergoeroes zijn soms iets minder enthousiast en de voorkeur gaat bij hun vaak uit naar ‘’gewoon’’ bier of speciaalbier.

De geschiedenis van Radler bier is net als bij veel bieren niet helemaal duidelijk. Er wordt gezegd dat de Duitser Xaver Kugler een kroeg opende in een mooi natuurgebied. Fietsen werd destijds steeds populairder en zo nu en dan moest er een pitstop plaatsvinden. In 1922 had Kugler een fietspad aangelegd naast zijn kroeg en de dorstige fietsers stopte bij zijn kroeg. Dit succes was groter dan in eerste instantie verwacht. Het bier was niet aan te slepen. Om alle dorstige fietsers te voorzien van een biertje, besloot hij het bier te mengen met limonade. Hierdoor zou dus het Radler bier ontstaan zijn.

Radler bier kopen bij Horecagoedkoop

Bij ons vindt u een ruim assortiment Radler bier. We hebben Radler bier van verschillende merken, zoals Amstel, Grolsch, Hertog Jan en Warsteiner. Met ieder weer zijn eigen specialiteit. Het Radler bier verkopen we in glazen flesjes, maar ook in blikjes. Naast Radler bier met alcohol vindt u ook 0.0% Radler bier, zodat er voor iedereen wat wils is.

Voor vragen over Radler bier of over één van onze andere producten kunt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld door ons te mailen naar info@horecagoedkoop.nl en wij beantwoorden graag al uw vragen.