6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Oneway PET flesjes frisdrank

Wanneer je als horecaondernemer of eigenaar van een foodtruck frisdrank wilt serveren, maar geen last wil hebben van glazen flessen en het terugsturen van de emballage, zijn oneway PET flesjes frisdrank een ideale oplossing. Ze zijn makkelijk mee te nemen en het allerbelangrijkst: hersluitbaar. Vaak kiezen mensen eerder voor een PET flesje dan voor een blikje, die ze in 1 keer leeg moeten drinken. Ook heeft een PET flesje meer inhoud. De flesjes drinken zijn verkrijgbaar in 0,33 of 0,5 liter waardoor het een populaire keuze is onder bijvoorbeeld festivalgangers. Ook in discotheken of snackbars zijn de flesjes erg populair. Het is de juiste hoeveelheid wanneer je erg dorstig bent. De flesjes zijn ook handig bij gelegenheden waar alcohol wordt geschonken, om tussen de alcoholische drankjes bijvoorbeeld een flesje water te drinken die je gemakkelijk de hele avond bij je kan houden.

Assortiment PET flesjes frisdrank

Ons assortiment PET flesjes frisdrank biedt u de keus uit een treetje Coca Cola, Lipton ice tea, Spa Blauw en diverse soorten AA Drink. Van gezonde drankjes zoals water, tot de zoete drankjes zoals AA en cola die geliefd zijn bij kinderen, je ziet ze tegenwoordig allemaal in de vorm van een PET flesje. Wanneer u overweegt om éen of meerder van deze soorten te bestellen, denk dan eens aan het ruime assortiment aan frisdrank flesjes die u uw gasten zal bieden. De treetjes zijn makkelijk op te stapelen in uw voorraadruimte en u kunt de flesjes presenteren in een frisdrank kast. Kiest u toch liever voor een kleiner drankje zoals een blikje frisdrank? Deze bieden wij ook aan.

Bestel PET flesjes frisdrank bij Horecagoedkoop

Voor een horecagelegenheid is het verstandig altijd een assortiment aan PET flesjes te hebben. Wanneer een gast vraagt naar een flesje drinken is een PET flesje het aller makkelijkst om mee te geven. Geen gedoe met terugsturen van glazen flesjes of afwassen van glazen. Bij Horecagoedkoop kunt u de flesjes bestellen in treetjes van 24 stuks. Zo heeft u per treetje gelijk een mooie aanvulling aan uw voorraad. Natuurlijk is het verstandig om meerdere soorten flesjes te bestellen. Denk hierbij aan een goede voorraad waterflesjes, en bijvoorbeeld een aantal smaken frisdrank zoals cola, sinas et cetera. Bent u van plan de flesjes binnenkort te bestellen? Ze worden de volgende werkdag al bij u afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij de pick-up in Groningen.