47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Glazen flesjes frisdrank

Ze zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid: glazen flesjes frisdrank. Je ziet ze tegenwoordig overal. Naast het feit dat ze heel praktisch zijn, zien ze er ook nog eens stijlvol uit. Door verschillende etiketten door de jaren heen worden de glazen flesjes zelfs weleens gespaard. Je ziet ze vooral vaak op festivals, in discotheken, restaurants etc. Vaak denkt men bij een glazen flesje al gauw aan bijvoorbeeld een flesje bier, maar naast alcoholische dranken is het als horecagelegenheid ook verstandig om een ruim aanbod aan frisdrank flesjes te hebben. De flesjes zijn ook heel handig voor kinderen, ze kunnen er met een rietje gemakkelijk uit drinken zonder dat ze knoeien. U kunt voor frisdrank ook kiezen voor een grotere fles. Deze zijn goedkoper in aanschaf maar kost meer tijd en moeite aan de bar om te serveren. Kleine flesjes kunt u zo meegeven, terwijl een glas frisdrank uit een grote fles moet worden ingeschonken, en vaak nog wel het een en ander aan toegevoegd moet worden zoals ijs, een stukje citroen + citroenpers, daarentegen is een glazen flesje al een mooie presentatie.

Aanbod glazen flesjes

U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het soort glazen flesjes frisdrank in ons assortiment. Met of zonder koolzuur, ons aanbod is zeer uitgebreid. U vindt uiteraard de grote merken zoals Coca-Cola, Fanta en Sprite terug die het vaakst geconsumeerd worden en niet te missen zijn in elke horecagelegenheid. Daarentegen kunt u ook voor kleinere aanbieders kiezen zoals Looza die onder andere perensap, aardbei sap, mangosap, tomatensap etc. aanbiedt, om uw gasten te verassen met een ander soort drankje dan dat ze gewend zijn. Naast frisdranken met prik hebben wij ook geschikte drankjes uit glazen flesjes voor kinderen zoals Fristi, Chocomel en appelsap.

Glazen flesjes frisdrank bestellen

Wilt u altijd klaar staan voor uw gasten met een ruim aanbod aan glazen flesjes frisdrank? Bij Horecagoedkoop kunt u kiezen voor kratten met verschillende aantallen, bijvoorbeeld 24 flesjes van 20 cl. Daarnaast verkopen wij ook kratten met tafelwateren zoals de Spa-flessen van 75 cl die in een krat van 12 komen. Om zeker te weten dat u een flinke voorraad heeft voor uw gasten, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere kratten te bestellen. Bestelt u vandaag? Dan leveren wij uw bestelling de volgende werkdag al bij u thuis. En wanneer u boven de €1000 euro bestelt, doen we dit zelfs gratis!