Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Warsteiner Bier fust 50 liter

Nu € 102,60 Eerder € 114,00
Of koop 6 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
10026

Warsteiner fust

Warsteiner fust 50 liter

    ACTIE VASTE LAGE PRIJS!
  • • Alcoholpercentage: 4.8%;
  • • Statiegeld: Warsteiner Fust € 30,00;
  • • Fustaansluiting: Vlak-/schuifaansluiting.

Zoekt u een bier van hoogstaande kwaliteit, dan is de Warsteiner fust 50 liter een goede keuze. Warsteiner, het biermerk dat ‘de champagne onder de bieren wordt genoemd’, is een premium pilsener uit Duitsland. Het goudgele gekleurde bier wordt tegenwoordig in meer dan 60 landen gedronken. Het Warsteiner bier dankt haar frisse en weinig bittere smaak aan een combinatie van bittere en aromatische hop, aangevuld met uitzonderlijk zacht bronwater uit de eigen ‘keizers bron’. Het bier wordt al ongeveer 260 jaar lang gebrouwen. Warsteiner bier wordt gebrouwen in het plaatsje Warstein in Sauerland. Het merk is begonnen met brouwen in 1753, vanaf dit begin is de Warsteiner brouwerij een familiebedrijf. Het bedrijf blijft investeren in innovaties en verantwoorde bedrijfsvoering. Dit is een traditie geworden en de kwaliteit proeft u zeker in het bier.

Voordelig u Warsteiner fust kopen!

Zoekt u een Warsteiner fust 50 liter of een ander bierfust voor uw horecagelegenheid, cateringbedrijf of een ander evenement? Dan bent u aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere 50 liter fusten van Warsteiner, maar ook van merken zoals Heineken, Jupiler en Hertog Jan. Bij Horecagoedkoop.nl bieden wij de 30 liter bierfust van Warsteiner aan. Uiteraard tegen een zeer scherpe prijs, wat u van ons gewend bent. U kunt een of meerdere bierfusten bestellen of komen afhalen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, mail dan gerust naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat. We helpen u graag!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 50 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.