16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Water

Bijna iedereen neemt tegenwoordig een flesje water mee naar zijn werk of naar school. Het is zelfs de tweede meest populaire drank (na frisdranken) geworden. Water is en blijft de perfecte dorstlesser voor onderweg, maar ook in de horeca. Blijkbaar is de oude suggestie om acht glazen per dag te drinken, niets meer dan een richtlijn. Maar zet uw waterfles of glas nog niet neer. Hoewel we misschien geen acht glazen nodig hebben, zijn er genoeg redenen om water te drinken.

Drink voldoende water op een dag

Water is zelfs essentieel voor de gezondheid. Wanneer de waterinname niet gelijk is aan de output, kunt u uitgedroogd raken. Vloeistofverliezen worden versneld in warme klimaten, tijdens zware inspanning, op grote hoogte en bij oudere volwassenen, van wie het gevoel van dorst misschien niet zo duidelijk is. Water is dus van groot belang voor iedereen.

Goedkoop water kopen

Water helpt de balans van lichaamsvloeistoffen te behouden

Het lichaam bestaat ongeveer voor 60% uit water. De functies van deze lichaamsvloeistoffen omvatten de spijsvertering, absorptie, circulatie, het creëren van speeksel, transport van voedingsstoffen en het onderhouden van de lichaamstemperatuur.

Jarenlang hebben diëters veel water gedronken als afslankstrategie. Hoewel water geen magisch effect heeft op gewichtsverlies, kunt u beter water drinken dan zoete frisdranken. Iemand die veel water drinkt voelt zich eerder vol en eet dus minder. Ook nog goed voor de lijn dus.

Wanneer spiercellen niet voldoende vocht krijgen, werken ze niet goed. Het drinken van voldoende vocht is belangrijk tijdens het sporten. Water drinken vóór en tijdens lichamelijke activiteit is heel belangrijk. Bij Horeacagoedkoop.nl hebben we naast het bekende Spa water, ook Vitamine water dat heel geschikt is voor tijdens het sporten. Het heeft een subtiele mango guave smaak. Heerlijk verfrissend.

Bestel water voordelig bij Horecagoedkoop

Water uit de bron is onmisbaar in de horeca en op een festival of evenement. U kunt nooit genoeg water op voorraad hebben, we drinken nu eenmaal veel water op een dag en dat is ook nog een super gezond. Koop bij ons bijvoorbeeld voordelig PET flesjes of zelfs grote flessen water. Bestel direct en u heeft snel weer uw voorraad water op pijl!