Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nutricia Chocomel Krat 24x20cl
  24 x 20cl
  As low as € 15,45
  • Naar product
  • 1x
   € 15,95
  • 6x
   € 15,45
 2. Chocomel NL blik Tray 24x25cl
  24 x 25cl
  As low as € 18,99
  • Naar product
  • 1x
   € 19,98
  • 10x
   € 18,99

Chocomel

Chocomel van Nutricia is al meer dan 75 jaar een favoriet bij de consument in Nederland. Deze romige chocolademelk is een heerlijk koel drankje, maar natuurlijk is het warm ook erg lekker. De ‘enige echte’ beroemde Nederlandse chocomel van Nutricia kent iedereen. Deze is verpakt in handige individuele blikjes. Geef er een chocomel glas of beker bij of een rietje en uw klanten kunnen genieten van deze heerlijk zoete chocomel. Chocomel van Nutricia is de ‘enige echte’ en dat zal altijd zo blijven. Wie heeft er geen jeugdherinnering aan de Chocomel van Nutricia. Op zondag bij oma of na een lange strandwandeling? Bied chocomel aan in uw zaak en u heeft gegarandeerd succes. Iedereen houdt van Nutricia chocomel. Groot en klein.

Chocomel kopen

De geschiedenis van Nutricia chocomel 

Het merk chocomel werd in 1932 geïntroduceerd door Martien breij. Na de tweede wereldoorlog werd de merknaam verkocht aan Nutricia. In 1945 werd de fabriek van Nutricia te zoetermeer getroffen door een geallieerde bom, de productie werd echter na drie dagen alweer gestart. Later, in 2001 is de chocomel overgenomen door Friesland Foods. Friesland Foods ging vanaf 2008 samen verder met Campina als een bedrijf, dus u kent de chocomel vast van FrieslandCampina. In 2013 kreeg de chocomel verpakking een nieuw ontwerp.

Inhoud van de chocomel

De chocomel is een erg bekend drankje en wordt veel gedronken. Zowel koud als warm is de chocomel erg geliefd. De enige echte is dan ook niet te missen in restaurants, snackbars en andere eetzaken. Maar wat zit er in de chocomelk? In de chocomelk zit per 100 ml 86 kcal.

De belangrijkste ingrediënten van Nutricia chocomel:

 • • afgeroomde melk
 • • suiker
 • • cacao

Bestel voordelig bij Horecagoedkoop

Zoekt u een site waar u grote hoeveelheden in een keer kan inkopen voor uw cafe, restaurant, snackbar, hotel, evenement of een andere gelegenheid? Wat te denken van een tray met 24 blikjes van 33cl? Of een krat vol? Dan bent bij het juiste en goedkoopste adres. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via het mailadres: info@horecagoedkoop.nl. Goede service is voor ons erg belangrijk en willen u graag van het beste advies voorzien. Bekijk ook al onze andere frisdranken. Wat dacht u van de scherpe aanbiedingen op ons cola, energiedrank en water. Hoe dan ook, u bestelt voordelig bij Horecagoedkoop.nl.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.