92 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Horeca glaswerk

Glaswerk heeft vele betekenissen, maar in dit geval betekent het letterlijk glazen waar je uit kunt drinken. In dit geval specifiek glazen voor in de horeca. Bij Horecagoedkoop bieden we verschillende soorten horeca glaswerk in meerdere vormen en maten. Mooie en nette glazen voor bepaalde soorten dranken zijn erg belangrijk in de horeca. Bier hoort in een bierglas en frisdrank in een frisdrankglas. Het staat netter en professioneler in een horecagelegenheid. De glazen moeten ook van goede kwaliteit zijn. Bij ons kunt u deze glazen verkrijgen.

Horeca glaswerk

Bierwinst.nl

Voor het horeca glaswerk werken wij veelvuldig samen met Bierwinst.nl. In de onderstaande provincie's zijn wij de verdeler van Bierwinst.nl:

  • • Groningen
  • • Friesland
  • • Drenthe
  • • de Kop van Overijssel 

Glaswerk bestellen bij Horecagoedkoop

Wilt u voordelig uw glaswerk bestellen voor uw horecagelegenheid? Dat kan! Bij Horecagoedkoop bieden we uw mooi glaswerk aan voor een voordelige prijs. We hebben onder andere ook de dranken die in de glazen horen, zoals Heineken bier en Coca-Cola. Naast bier op fust, in kratten, frisdranken, wijnen en sterke dranken hebben wij ook de meest gebruikte bierglazen, frisdrankglazen, wegwerpglazen en polycarbonaat veiligheids onbreekbare glazen. U zit voor al uw horeca glaswerk dus goed bij ons. Heeft u vragen over een product of wilt u geïnformeerd worden? Stuur dan een mail naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze chat. We helpen u graag!