9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Heineken bier

In de middeleeuwen was de ster het symbool van een brouwer. Tegenwoordig vertegenwoordigt de iconische ster in het logo van Heineken de gemoute gerst, water, hop en de unieke A-gist van Heineken, een soort die uitsluitend door het merk wordt gebruikt. Bij Horecagoedkoop kunt u niet alleen Heineken bier kopen. U kunt bij ons allerlei soorten bier kopen, maar ook andere dranken. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten fris en sterke drank.

Gepassioneerd en gedetailleerd vakmanschap

De speciale A-gist van Heineken is verantwoordelijk voor de rijke smaak van het bier. De pure giststam werd in 1886 in een laboratorium gekweekt door Louis Pasteur en wordt vandaag nog steeds door Heineken gebruikt. De gist is zeer belangrijk voor het proces, het werkt als een katalysator en geeft het bier een unieke smaak. Om perfecte omstandigheden voor de A-gist te creëren, wordt het bier gebrouwen in horizontale tanks in plaats van verticale. Hoewel de eerste meer en meer ruimte inneemt, resulteren ze in een frisse en fruitige aroma en een milde, bittere smaak die het bier zo onderscheidend maakt.

Heineken bier kopen

Langer gebrouwen

De grote dingen in het leven zijn het wachten waard. Het produceren van geweldig bier kost tijd en geduld, en een solide Heineken zorgt voor een gebalanceerde smaak, een verfrissende helderheid en een prachtige gouden kleur. Heineken bier wordt iets langer gebrouwen dan ander bier, zelfs langer dan zijn broertje Amstel. Het is zeker het wachten waard om de karakteristieke rijke smaak van het bier in elke slok te ervaren.

Heineken bier weetjes

Heineken bier wordt momenteel in 192 landen gedronken. Oprichter Gerard Heineken was 22 toen hij begon met brouwen en zijn familienaam op zijn nieuwe premium pils zette. Maar door voortdurende innovatie gedurende 140 jaar en vier generaties, serveert het merk nu dagelijks meer dan 25 miljoen Heineken blikjes en flessen. En minder florisant, maar des te bekender, het verhaal van de ontvoering van Freddy Heineken door een aantal gekende heren uit de Amsterdamse onderwereld.

Voordelig Heineken bier kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u Heineken bierfusten, flesjes, glazen of viltjes voordelig inkopen? Geen probleem. Bij Horecagoedkoop bieden we een breed assortiment aan Heineken bier en accessoires aan. En de prijs? Daar wordt u blij van, het is echt heel voordelig! Bestel vandaag en u heeft uw voorraad zo snel mogelijk in huis. Heeft u vragen? Wij staan direct voor u klaar om ze te beantwoorden! Ook andere merken bier, zoals Hertog Jan en Jupiler bestelt u eenvoudig in onze online winkel.