Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Persoonlijke
klantenservice
Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.
Laagste
prijsgarantie
Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.
Gratis verzending
vanaf €750.-
Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)
Besteld voor 23.59
is morgen verzonden
Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending
Bon Voyage wijn
Tijdens het vergistingsproces van druiven wordt druivensuiker met behulp van gisten omgezet in alcohol. Bij het vervaardigen van alcoholvrije wijn wordt de alcohol achteraf uit de wijn verwijderd. Dit gebeurde tot voor kort enkel middels het toepassen van omgekeerde osmose. dit houdt in dat de componenten van wijn ( water, alcohol en smaakstoffen ) gescheiden worden en vervolgens ( zonder het component alcohol ) weer worden samengevoegd. Hierbij gaan helaas veel aroma's en karakters verloren. Gelukkig is er een nieuwe techniek ontwikkeld genaamd 'vacuüm'. Hierbij wordt de alcohol verwijderd door de wijn in etappes vacuüm te trekken. Dit gebeurt op lage temperatuur, wat de smaak en kwaliteit zeer ten goede komt. De wijn behoudt hierbij zijn karakter en aroma's.