3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Jupiler Bier

Het meest favoriete biertje van België, Jupiler bier, vindt u uiteraard in ons enorme bierassortiment. Jupiler is een hoogwaardige pils met altijd dezelfde smaak: bitterzacht en met een fris karakter. Of u het nu uit een vat, fust, blik of fles drinkt, de kenmerkende smaak van dit Belgisch biertje zal overal hetzelfde smaken. Jupiler wordt gebrouwen in het Belgische Jupille en wordt vanaf daar veelvuldig geëxporteerd naar de Noordelijke buren (Nederland). Want ook in Nederland is de Jupiler een zeer populaire pilsener.  

Mannen weten waarom

De kenmerkende slogan van Jupiler is ‘mannen weten waarom’. En daarmee wordt direct duidelijk welke doelgroep wordt aangesproken. Stoere mannen die onder het genot van elkaar een Jupiler drinken. In de kroeg, op een festival, in het stadion of op een feest. Het maakt niet uit waar, zolang u maar met een ander bent. Deze slogan sluit nauwlettend aan op het embleem. Al sinds jaar en dag zien we hier een stier.

Jupiler bier kopen? Mannen weten waarom

Het is onder andere door al deze reclame-uitingen dat Jupiler zich in Nederland tot nummer 1 voetbalbier heeft ontwikkeld. Zelfs nog boven Nederlandse bierbrouwers Amstel en Heineken. Dit heeft ook grotendeels te maken met dat het de hoofdsponsor was van de gelijknamige Jupiler League, de een na hoogste divisie van het Nederlandse voetbal. In België is het biermerk dat zelfs met de hoogste divisie: de Jupiler Pro League.

Voordelig Jupiler bier kopen bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop vindt u een ruim assortiment aan Jupiler producten. Van bierglazen en -viltjes tot kratten en fusten. Al deze Jupiler bierproducten zijn uiterst scherp geprijsd en vanaf een bestelling van €1000,- verzenden wij gratis. Dus wat u ook zoekt van Jupiler Bier, bij Horecagoedkoop vindt u het hoe dan ook. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.