11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Pepsi cola frisdrank

Pepsi cola is een koolzuurhoudende frisdrank die door PepsiCo wordt vervaardigd. Het is de belangrijkste concurrent van rivaal Coca-Cola in de frisdrankenmarkt. Pepsi staat bekend als jonge, eigenzinnige en rebelse cola. Pepsi is niet mainstream, maar gaat zijn eigen weg en neemt u graag mee!

Onder andere wijlen Michael Jackson heeft vele reclamespots voor Pepsi gedaan; de laatste in 1992 met een speciaal herschreven tekst van I'll Be There.

Over Pepsi

Pepsi cola werd aan het eind van de 19e eeuw in de VS ontwikkeld door apotheker Caleb Bradham en werd oorspronkelijk ‘Brad Drink’ genoemd, naar de achternaam van de maker. Aangezien Pepsi aanvankelijk bedoeld was om maagpijnen te genezen, noemde Bradham het drankje Pepsi, afgeleid van de aandoening dyspepsie. Deze naam werd een handelsmerk. 

Pepsi is altijd een innovatief merk geweest. Zo staat de eerste nationale radiocommercial in de VS op naam van Pepsi. Inspelend op de wens van veel consumenten heeft Pepsi al in 1964 Pepsi Light ontwikkeld. In 1993 volgde Pepsi Max, de eerste suikervrije cola met een maximale colasmaak.

Bestel bij Horecagoedkoop.nl

Vul uw voorraden op tijd aan en bestel vandaag nog voordelige en kwalitatief goede cola van Pepsi bij Horecagoedkoop.nl. Wij bieden u diverse verpakkingen van dit cola merk tegen zeer scherpe prijzen!