Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Minute Maid Appel Krat 24x20cl

€ 15,75
Of koop 10 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
14020

Krat Minute Maid Appelsap 24x20CL

Goedkoop een krat met appelsap flesjes kopen? Voordelig bij Horecagoedkoop.nl, kratten Minute Maid Appelsap 24x20cl. Minute Maid Appelsap is een zeer smakelijke appelsap, gemaakt van fruit met een hoge kwaliteit. Een vruchtensap, 100% gemaakt van puur sap. Horecagoedkoop.nl biedt deze overheerlijke appelsap van Minute Maid in een krat van 24 flesjes van 20CL. Voordelig en goedkoop bij Horecagoedkoop. Ideaal voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook de overige frisdranken van Horecagoedkoop.nl.

Over Minute Maid

Minute Maid is een handelsnaam voor vruchtensappen, gemaakt uit vruchtenconcentraten van hoge kwaliteit. Producent is The Coca-Cola Company.

Het merk Minute Maid beroept zich op het gebruik van de beste kwaliteit fruit voor het bereiden van haar vruchtenconcentraten en het gebruik van het zuiverste water.

Een cocktail maken met Minute Maid Appelsap

Met Minute Maid Appelsap kunt u genoeg heerlijke cocktails maken. Hieronder staan twee cocktails beschreven met de benodigdheden om het te maken. Bestel de benodigdheden ook bij Horecagoedkoop.nl en geniet van een heerlijke Minute Maid Appelsap cocktail.

Apple Jack Martini
45ml Whisky
60ml Minute Maid Appelsap
1 theelepel kaneelpoeder
1 lepel honing
Appelpartje

Goud&Nieuw
30ml Wodka Gold
30ml Minute Maid Appelsap
30ml Champagne
1 kwart Limoen
Rietsuiker

Bestel bij Horecagoedkoop.nl

Bestel Minute Maid Appelsap krat 24x20cl. bij Horecagoedkoop.nl en u weet zeker dat u niet teveel betaalt!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 20cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.