Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen?
Ga dan naar Drankuwel.nl Bent u particulier vanuit België? Ga dan naar Drankuwel.be

Pepsi Cola postmix EU BIB 10 L

De geconcentreerde Pepsi Postmix siroop in een doos van 10 liter is gebruiksklaar voor uw postmix installatie. Horecagoedkoop.nl biedt u deze bag-in-box Pepsi Postmix aan voor een zeer scherpe prijs.

LET OP: EU-aansluiting. Vergeet dus niet een Duitse connector bij te bestellen!

€ 54,50
Niet op voorraad
SKU
12012

Pepsi Postmix EU 10L kopen?

Pepsi Cola is een frisdrank dat veel wordt gedronken in een restaurant, bar of tijdens het eten. Wanneer er een grote hoeveel genuttigd wordt, kan een postmix machine in combinatie met een Pepsi cola postmix erg voordelig zijn. Dit zorgt namelijk voor sneller werken en minder handelingen. Ook zit u niet met statiegeld en retouremballage.

Uiteraard is het wel mogelijk om bij ons ook Pepsi Cola in flessen of blikken te bestellen, maar als de voorkeur uit gaat naar een Pepsi cola postmix biedt dit dus ook de nodige voordelen. Vooral bij horecazaken waarbij er duidelijke pieken zijn qua bestellingen is een postmix machine met een Pepsi cola postmix ideaal. Geldt ook voor een bar, waarbij regelmatig bestellingen worden gedaan aan de bar. Snel kunnen handelen is daarbij handig en van belang.

Naast een Pepsi cola postmix , vindt u bij onze ook andere frisdrank postmixen. Denk aan 7Up, Sisi Sinas, Lipton Ice Tea en nog veel meer. Klik hier om ze allemaal te bekijken. Mocht u een vraag hebben over de Pepsi Cola postmix, twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

 

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 10 Liter
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.