Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Fuze Tea Sparkling Krat 24x20cl

Fuze Tea Sparkling Black Tea. Krat 24x20cl. Statiegeld € 5,-
€ 12,49
Of koop 10 en bespaar 4%
Op voorraad
SKU
14019

Fuze tea Sparkling black tea | Krat 24x20cl horecaflesjes | statiegeld 5,00 euro FUZE TEA is ijsthee zoals je die je nooit hebt geproefd. Dat komt door de combinatie van bijzondere en onverwachte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van thee-extract, perziksap en hibiscus aroma? Ook fijn: het is caloriearm. En tot slot is het gemaakt van duurzaam geteelde thee én is de verpakking 100% recyclebaar.

Ice Tea frisdrank kopen van Nestea? Ben jij ook een ice tea liefhebber? Horecagoedkoop.nl verkoopt Nestea Ice Tea Sprakling Lemon voor een mooie prijs. Nestea Ice Tea Sprakling Lemon wordt gemaakt van de beste thee extracten met een vleugje citroen wat zorgt voor een verfrissende smaak. Doordat Nestea Ice Tea Sprakling Lemon koolzuurhoudend is, heeft het ook nog eens heerlijke bubbels, wat het nog lekkerder maakt. Horecagoedkoop.nl biedt u een krat Nestea Ice Tea Sparkling Lemon van 24 flesjes van 20cl. Ideaal voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook de overige frisdranken van Horecagoedkoop.nl.

Cocktail maken met Fuze Tea Sparkling?

Met ice tea kunt u vele soorten cocktails bereiden. Hieronder aantal voorbeelden met de benodigdheden om een overheerlijke cocktail te maken van Nestea Ice Tea Sparkling Lemon. Wacht niet en probeer het snel uit!

Malibu Cropover Cocktail
30ml Malibu
30ml Wodka
30ml Nestea Ice Tea
60ml Chaudfontaine Rood
1 schijfje sinaasappel

43 Ice Tea Cocktail
1 glas Nestea Ice Tea
30ml Likeur 43
1 schijfje citroen
Ijsblokjes

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 20cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.