Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Coca Cola Krat 24x20cl

€ 10,70
Of koop 10 en bespaar 5%
Of koop 70 en bespaar 14%
Op voorraad
SKU
14001

Coca Cola NL krat 24x20 cl.ACTIE VASTE LAGE PRIJS TOT 31 DEC 2021

Coca Cola – wie kent de naam niet? Zelfs in de meest afgelegen gebieden van de wereld wordt de naam en het logo van dit drankje herkend, zelfs als men nooit de gelegenheid heeft gehad om het te proeven. Coca Cola 12x1 liter PET staat symbool voor de moderne, westerse wereld waarin alle mogelijkheden open staan en het leven opwindend en vooral ook leuk is. Na ‘OK’ is ‘Coca-Cola’ wereldwijd de meest begrepen term.

Voor elke gelegenheid hoort er Coca Cola te zijn – het is de frisdrank die het meest wordt gevraagd. Bestel vandaag nog bij HORECAGOEDKOOP.NL tegen een scherpe prijs en zorg dat uw voorraad voldoende op peil blijft!

Coca Cola in de mooie, slanke, klassieke flesjes. Wat is er stijlvoller dan deze te presenteren? Geeft u een retro-feestje? Dan mogen deze flesjes absoluut niet ontbreken…..

De oorspronkelijke Coca-Cola werd uitgevonden door John Pemberton in de VS, aan het eind van de 19e eeuw. De naam is afgeleid van de ingrediënten: cocabladeren en colanoten.  Deze ingrediënten hebben een opwekkende werking, vergelijkbaar met koffie.

De twee gekrulde C's werden ontwikkeld door Frank M. Robinson, Pemberton’s boekhouder.

Frisdrank was lange tijd een luxe drank die rijke mensen in de zomermaanden dronken. Amerikaanse en Canadese soldaten maakten frisdrank populair toen ze hun ‘soft drinks’ in de laatste oorlogsjaren mee naar Europa brachten.

Houd uw voorraden op peil en bestel vandaag nog Coca Cola krat 24x20 cl. bij HORECAGOEDKOOP.NL. Een goeie deal!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 20cl
Aantal per verpakking 24

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.