De top 10 beste mixdrankjes

De top 10 beste mixdrankjes

Mixdrankjes worden vaak geschonken tijdens feestjes. Het is een bekend concept. Een mixdrankje bestaat uit twee drankjes. Er wordt een alcoholische drank, vaak sterke drank gemixt met frisdrank, vruchtensap, of zelfs water. Deze drankjes zijn wel verraderlijk en er moet verstandig mee worden omgegaan. Ze smaken vaak als limonade en veel mensen proeven hierdoor minder alcohol, terwijl het wel degelijk in je lichaam komt. Hieronder wordt de top 10 beste mixdrankjes besproken.

1. Wodka Redbull

Dit is een hele bekende, vooral onder jongeren. Dit komt omdat het energie geeft en er alcohol in zit. Energy dranken zijn sowieso onder jongeren een populaire frisdrank en in combinatie met wodka of vodka al helemaal. 

2. Een baco

Een “baco” is een bacardi gemixt met cola. Dit is een erg bekende mixdrank, misschien wel de bekendste. Deze wordt vaak geschonken op festivals en feesten. bacardi is een redelijk sterke drank.

3. Raketje 

Deze mixdrank heeft z’n naam te danken aan z’n smaak. Dit is bacardi razz met fanta gemixt. Bacardi razz is de zoetste variant van de bacardi familie.

4. Jagerbomb 

Een jagerbomb is een shotje jagermeister in een glas met red bull. Deze is ook erg populair onder jongeren op feestjes.

5. Malibu cola

Een malibu cola spreekt voor zich. Deze kokos rum gemixt met cola is een erg goede combinatie. 

6. Passoa jus

Dit is een mildere combinatie en wordt hierdoor vaak door vrouwen gedronken. Passoa is van zichzelf een zoete drank, jus is ook een zoete vruchtendrank. Dit combineert erg goed en de smaak van alcohol is bijna niet te proeven. 

7. Safari 7-up

Safari is ook een drankje voor vrouwen of mensen die minder sterke dranken drinken. Dit is ook een zoete likeur. Door de 7-up wordt dit effect versterkt. 

8. Gin tonic

De gin tonic komt uit Engeland. Dit drankje is wat sterker en bitterder dan de meeste, dit komt door de gin. Gin wordt het vaakst gemixt met tonic. Ook deze is erg bekend en wordt veel geschonken. 

9. Paardenkut

Deze mix is voor veel studenten een hele bekende. Dit is apfelkorn gemixt met spa rood. Door de spa wordt de drank iets minder sterk. 

10. Whisky cola

Dit is ook een bekende. Whisky wordt niet vaak gemixt, maar als het gemixt wordt meestal met cola. Een derde whisky en twee derde cola is het verstandigst. 

Dit was de top 10 beste mixdrankjes. Deze worden het meest gemixt en gedronken. Dit gebeurd vooral onder de jongeren, maar ook zeker door volwassenen! Wees altijd voorzichtig met het mixen en drinken van alcohol!

 Gerelateerde producten