Filter

Bierfust

  55 artikel(en)

Bierfust en Biervat kopen van goedkoop bier

Bierfust of biervat kopen van goedkoop bier? Wij bieden verschillenden bierfusten en biervaten in alle soorten maten. We hebben de de grote merken maar ook enkele huismerken. U kunt dus zelf een keuze maken voor het bierfust dat bij u past. Zo krijgt u goedkoop bier op bestelling. Naast de prachtige merken beschikken wij uiteraard ook over alle accesiores die nodig zijn om het bierfust goed aan te sluiten. Goedkoop bier bestel je dus bij ons. Ook voor bier vaten zit u bij ons uiteraard goed. Wij hebben fusten en vaten bier van verschillende merken. Dus of u nu op zoek bent naar goedkope biervaten of als u juist gaat voor een biervat kopen van A-merken, ons uitgebreide aanbod heeft overal rekening mee gehouden.

Goedkoop bier

Wij hebben een mooie aanbod goedkoop bier. Het huismerk bier is nagenoeg niet te onderscheiden van de A-merken en is dé oplossing voor u om te besparen op uw inkoopkosten. Dit is dus de ideale oplossing voor goedkope biervaten. Wij leveren drie varianten huismerk tapbier, elk met zijn eigen karakter, waarmee u prima voor de dag kunt komen in uw horecabedrijf! Zo heeft u een vat bier voor de beste prijs. Kijkt u voor de actuele prijzen bij :

 • Talbrau
 • Superpils
 • Horecabier

goedkoop bier

Bierfusten

Het bier is verkrijgbaar in bierfusten met een inhoud van 20, 30 en 50 liter en van alle merken zoals Hertog Jan of Amstel. U kunt bij ons dus gewoon uw bierfust kopen. Naast de besparing die u kunt maken op de bierfusten van het huismerk, kunt u tevens gebruik maken van exclusief glaswerk. Met glaswerk van bierwinst haalt u geen 4, maar 5 biertjes uit één liter. Zo zorgen wij voor en goedkoop bier vat & fust.

Biervaten

Wilt u biervaten kopen? Ook dan zit u bij ons goed. We hebben een ruim assortiment aan vaten bier die gewoon online te bestellen zijn. Wij zorgen voor de bezorging van uw biervat. Goedkope biervaten kopen doet u bij Horecagoedkoop.nl! Uiteraard ook voor al uw wijnen, frisdranken en gedistilleerde dranken.

HORECAGOEDKOOP.NL beschikt over een merk onafhankelijke tapreiniging en een technische dienst. Deze staan te allen tijde tot uw beschikking.

BEZORGING door heel Nederland GRATIS voor bestellingen VANAF €750.

Bierfust of Biervat kopen

Contact

  • Drankengilde B.V.
  • Stavangerweg 49 
  • 9723 JC Groningen
  • 050 - 7600 430
  • KVK: 65699467
  • BTW: NL856221697B01
  • IBAN: NL36RABO0154525936
© 2016 Horeca Goedkoop - Stavangerweg 49 - 9723 JC - Groningen - 050 7600430 - info@horecagoedkoop.nl - Ontwikkeling Glasomlood