Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Heritage Chardonnay 13% Fles 75 cl

€ 5,99
Of koop 6 en bespaar 35%
Op voorraad
SKU
18007

Heritage Chili Chardonnay

De Heritage Chili Chardonnay wordt geproduceerd door Viña Tarapacá, een zeer gewaardeerd wijnhuis. Deze Chileense droge witte wijn is afkomstig uit de Central Valley. Hier worden 100% chardonnay druiven gebruikt om de wijn te produceren. De Heritage Chardonnay staat bekend als een van ’s werelds beste droge witte wijnen. Dit wordt bevestigt met dat de Heritage zelfs twee keer wordt gegist, iets wat alleen bij de allerbeste wijnen wordt gedaan.

Chardonnay, een zachte droge witte wijn

Heritage Chardonnay is van plezierig drinkbare en pure kwaliteit. Authentieke Chileense Chardonnay die niet snel verveelt. In de smaak vooral elementen van tropisch- en citrus fruit. De afdronk is soepel en zacht, een echte aanrader wanneer u graag complimenten over uw droge witte wijn ontvangt.

Waarbij wordt deze droge witte wijn gedronken?

De Heritage is een heerlijk wijntje bij de borrel. Ook bij visgerechten en salades wordt de Heritage Chardonnay sterk aangeraden. De tropische en zachte smaak past hier uitstekend bij. Toch liever een ander wijntje? Bekijk eens onze exotische en krachtige Sauvignon Blanc.

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 75cl
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.