Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Johnnie Walker Black Label 40% Fles 1L

€ 27,50
Of koop 6 en bespaar 2%
Of koop 12 en bespaar 4%
Op voorraad
SKU
24058

Johnnie Walker Black Label | Fles 1 liter

Johnnie Walker Black Label is een blend van ongeveer veertig malt- en graan whisky's uit geheel Schotland. De whisky werd gecreëerd door Alexander Walker. Alexander Walker besloot alleen speciaal geselecteerde malts van 12 jaar oud of zelfs veel ouder te gebruiken, zo wilde hij de kwaliteit en exclusiviteit van zijn whisky waarborgen. Opgebouwd uit zo’n 40 whisky’s wordt de zachte Black Label gekenmerkt door mout en een beetje turf. Bij Horecagoedkoop bestelt u voordelig een Johnnie Walker Black Label fles van 1 liter. Of koop er direct 6 en geniet van een extra voordelig prijs per fles!

Over John & Johnnie Walker

John Walker was de eerste die verschillende whisky’s ging blenden. Walker was de eigenaar van een levensmiddelenzaak en besloot in 1820 zijn eigen whisky te gaan produceren en verkopen. Na de dood van John Walker gingen zijn zoon en kleinzoon door met het produceren van geblende whisky’s. De drank ging onder de benaming “Johnnie Walker Whisky” in de winkels.

Whisky flessen

De flessen van Johnnie Walker whisky zijn te herkennen aan zijn vierkante vorm en het schuine label. Deze whisky’s hebben dus 12 jaar of langer gerijpt en dat proef je! De drank brengt heel Schotland samen in de fles. U proeft enorm veel en het is een ware smaakexplosie.

Bestel voordelig uw Black Label bij Horecagoedkoop

Bestel uw Johnnie Walker Black Label voordelig op horecagoedkoop.nl. Voor al uw vragen kunt u mailen naar info@horecagoedkoop.nl. We helpen u graag! Bekijk ook onze andere producten, wat dacht u van het broertje, de Red Label.

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.